Adıyaman Gölbaşı'nda trafik kazası: 1'i çocuk 4 ölü, 2 yaralı | Son dakika haberleri

Adıyaman Gölbaşı'nda trafik kazası: 1'i çocuk 4 ölü, 2 yaralı | Son dakika haberleri

Adıyaman Gölbaşı karayolunun Aşağıçöplü köyü yakınlarında tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1’i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada ölenlerin, otomobil sürücüsü, Tut İlçesi Özel İdare Müdürü Haydar Büyükboğa ile eşi Türkan çocukları Fatoş ve sürücünün ağabeyi Halil Büyükboğa olduğu tespit edildi.

Adıyaman Gölbaşı karayolu üzerinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

1'İ ÇOCUK 4 ÖLÜ

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Gölbaşı karayolunun 49. kilometresinde bulunan Aşağıçöplü köyü yakınlarında tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 4 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

TIR TARLAYA UÇTU

Kazada otomobil içerisinde bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği, tırda bulunan 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kazada otomobil hurdaya dönerken, üzerinde traktör yüklü tır ise tarlaya uçtu.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ ÖLDÜ

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde Şükrü Öztaş yönetimindeki TIR ile çarpışan otomobilde yaşamını yitirenlerin kimlikleri belli oldu. Kazada ölenlerin, otomobil sürücüsü, Tut İlçesi Özel İdare Müdürü Haydar Büyükboğa ile eşi Türkan çocukları Fatoş ve sürücünün ağabeyi Halil Büyükboğa olduğu tespit edildi. Cesetler, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga konuldu.

ADIYAMAN/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN