1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Adıgüzel'den Başkonsolos Guliyev’e Ziyaret
Adıgüzelden Başkonsolos Guliyev’e Ziyaret

Adıgüzel'den Başkonsolos Guliyev’e Ziyaret

Kars Ülkü Ocaklarından Başkonsolos Guliyev’e Hayırlı Olsun Ziyareti...

A+A-

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve ocak yönetiminden oluşan heyet Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu görevine yeni atanan Nuri Guliyev'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev Kars Ülkü Ocakları’nın yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ziyaretiniz beni fazlasıyla mutlu etti. Sizleri yakından takip ediyorum, yaptığınız faaliyetleri ve organizeleri takdirle karşılıyorum, hepiniz birer gurur kaynağısınız ve hepinizden gurur duyuyorum. Türk Milliyetçiliğini omuzlamış mukaddes bir davanın temsilcilerisiniz. Temennim hem Kars’ta, hem Türkiye de hem de bütün Türk Dünyasında birliğin ve beraberliğin sağlanmasıdır. İnşallah hep beraber el ele vererek, Karabağ'ı Ermeni işgalinden, kurtaracağız. Yüce Allah bu mukaddes yolda yar ve yardımcınız olsun.” dedi.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ise; “şahsım, teşkilatım ve mensubu olmaktan büyük bir gurur duyduğum Ülkücü Hareket adına kapılarınızı ve gönlünüzü bizlere açtığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Gazi Kars'ımıza hoş geldiniz, sefalar getirdin. Yeni göreviniz de sizlere başarılar diliyorum. Türk Dünyasının kederiyle kederlenmiş, sevinciyle mutlu olmuş ve dünyanın neresinde bir Türk varsa kalbi orada atan kutlu bir davanın uç beyliğini yapmaktayız. Özelde Türkiye, genelde ise Türk Dünyası çok sancılı bir dönemden geçmektedir. Dâhili ve harici düşmanlar tarafından kuşatılmış durumdayız ve bu hain kuşatmayı Türk birliğini sağlayarak yarmak zorundayız. Bu gün önemli bir coğrafi konuma sahip olan, Karabağ, ermeni işgali altındadır ve bu işgal biz Türk Milliyetçilerini derinden yaralamaktadır. 21. Yüzyılın başlarında Hocalı’da Müslüman Türk katliamı yaşandı ve bu katliama dünya sessiz kalmaktadır bu sessizliği bozmak zorundayız, dünya kamuoyuna haklılığımızı anlatmak ve kabul ettirmek bizlerin asli görevlerinden biri olmalıdır. Bugün Türk- İslam coğrafyası büyük zorluklar yaşamaktadır. Başta Karabağ olmak üzere, Musul, Kerkük, Tuzhurmatu, Doğu Türkistan, Bayırbucak, Türkmen Dağı, Çeçenistan çile çekmektedir, bu çile bizimdir, bu dert bizimdir, bu hüzün bizimdir. Dünya Türklüğü büyük Türk kahramanı Kürşad gibi bu zulme baş kaldırmalıdır. Bu vesile ile bütün dünya Türklüğünün Turan bayrağı altında birleşmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.” Şeklinde konuştu.

Sohbet ve ikramların ardından Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel ve ocak yönetimini kapıya kadar uğurladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.