BIST 9.087
DOLAR 32,39
EURO 35,06
ALTIN 2.326,79
HABER /  GÜNCEL

Adıgüzel Müzayedesi’nde yıldızlar geçidi

Geliri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlanan “Sene Sonu Sergi ve Müzayede Etkinliği” gerçekleşti.

Abone ol

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Sene Sonu Sergi ve Müzayede Etkinliği”, bu yıl Ataşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle Novada AVM Nikah Salonu’nda gerçekleşti. 22 Mayıs Pazartesi akşamı düzenlenen etkinlik kapsamında resim bölümü öğrencilerinin eserleri satılarak, geliri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlandı.

Geceye damgasını vuran Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde ise adeta yıldız yağmuru vardı. Öğrencilerin oylarıyla “Yılın En İyi Yerel Yöneticisi” seçilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına ödülünü, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman aldı. Hışman, ödülünü alırken yaptığı konuşmada Adıgüzel Eğitim Kurumları’na hayata geçirmiş olduğu sosyal sorumluluk projesi sebebiyle teşekkür ederken, Ataşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

ÜNLÜLER HEM ÖDÜL ALDI, HEM DE TEGV İÇİN RESİM SATTI…

Gecede ayrıca Erdem Yener, Berkay Ateş, Pınar Bulut, Cem Karcı, Nur Tuğba Algül, Cem Arslan, Şebnem Schaefer, Merve Öztürk gibi ünlü isimler de hem ödül aldılar, hem de TEGV için resim sattılar. İşte “Yılın En İyileri”…

– En İyi Yerel Yönetici: Battal İlgezdi
– En Duayen: Ali Poyrazoğlu
– En İyi Haber Spikeri: Jülide Ateş
– En İyi Erkek Oyuncu: Berkay Ateş
– En İyi Müzisyen: Erdem Yener
– En İyi Sunucu: Nur Tuğba Algül
– En İyi Senarist: Pınar Bulut
– En İyi Yönetmen: Cem Karcı
– En İyi Sosyal Medya Fenomeni: Merve Öztürk
– En Gezen Programcı: Gafur Uzuner
– En İyi Magazin Gazetecisi: Edda Sönmez
– En İyi Model: Şebnem Schaefer