Haberler

Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük, sosyal medyadaki tepkilere isyan etti

Güncelleme:

Malatyaspor - Beşiktaş maçının ardından Adem Büyük'ün hakemle ilgili sözleri gündem olurken topa eşi Merve Büyük de girdi. Büyük, sosyal medyadaki eleştirilerin üzerine "Siz anca oturduğunuz yerden insanlara hakaret edip kendinizi tatmin eder, bir de ortalıkta erkeğim diye gezersiniz" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Süper Lig'de Malatyaspor'un 1-0 kaybettiği Beşiktaş mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Adem Büyük, maçın ilk yarısında her şeyin normal olduğunu ifade ederken Sergen Yalçın ile hakem Halis Özkahya'nın arasında geçen diyaloğun ardından maçta her şeyin değiştiğini iddia etti.

"KİMSE KİMSEYİ AZARLAYAMAZ"

Hakemin kendilerini azarladığını, Beşiktaşlı futbolculara ise faklı konuştuğunu belirten Adem Büyük, "Kimse kimseyi azarlayamaz" dedi. Adem Büyük'ün açıklamalarının ardından sosyal medyada gösterilen tepkiler artınca eşi Merve Büyük de Instagram hesabından açıklamalarda bulundu.

Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük, sosyal medyadaki tepkilere isyan etti

"HERKESLE MAHKEMEDE GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Merve Büyük, "Buradan bana yazıp eşime hakaret eden herkesle mahkemede görüşmek üzere! Adem'deki yüreğin yüzde 10'u yok hiç birinizde. Siz anca oturduğunuz yerden insanlara hakaret edip kendinizi tatmin eder, bir de ortalıkta erkeğim diye gezersiniz" diyerek ağır sözler sarf etti.

Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük, sosyal medyadaki tepkilere isyan etti

Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük, sosyal medyadaki tepkilere isyan etti

Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük, sosyal medyadaki tepkilere isyan etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Malatyaspor Adem Büyük Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Anadolu:

Adem Büyük adam olsaydı da Cincon maçlarında profesyonel bir futbolcu olmanın gereğini yapsaydı az biraz mücadele etseydi. Merve hanım siz eşinizin adamlığını sorgulayın.

20
18
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

ulan adamın gs de kazandırdığı maçlara bakta yorum yap bilgisiz sallıyorsun tutarsaa adam iyi topçu oynadığı maçlara bakın kazandırıdğı puanlara

yanıt11
yanıt3
fenerli:

beşiktaşlı adam konuyu anlamamış zavallı. . anadolu diyorki 6saray maçındada erkek gibi oynasaydıya diyor. . . huuuu. . şimdi anladınmı sığır. .

yanıt0
yanıt2
Cs35:

Ciddi anlamda çok büyük bir karaktersiz ve emek hırsızı bu Adem denen şahıs. Yeterki en ufak bir darbe alsın hatta darbeyi geçtim rakip yanından koşsun onun rüzgarıyla kendini yere atar. İşi gücü sahtekarlık , hakemi aldatma

17
13
yanıtYanıtla
MEMET33:

SERDAR AZİZ BUNDAN 5 GÖMLEK İLERDEDİR ANLATTIĞINIZ MEZİYETLERDE ZİR O HAVADA KUŞ UÇSA AH ÇEKİP YERDE KIVRANIYOR KARAKTER YOKSUNU. . .

yanıt9
yanıt12
karakter:

eşinin karakteri BEŞİKTAŞ'' ta futbol oymamaya yetmedi .

16
10
yanıtYanıtla
Kaçtı teşvik primi:

Kocan adem büyük ama millete adamlık erkeklik dersi veriyorsun ilk önce kocanda ara sen adamlığı hanım abla

15
7
yanıtYanıtla
BJK:

SON ZMANLARDA TOPÇULARIN EŞLERİ SOSYAL MEDYALARDAN YAZMAYA BAŞLADI HAYROLSUN İNŞALLAH AİLE NEDEN GİRER BU İŞE ANLAMAM

14
6
yanıtYanıtla
mustafa:

adem büyüğü izledim gsli gözüyle, en ufak dokunusta bağırma sesi tv den duyuluyordu ve dün çok etkisizdi niye böyle bir açıklama yaptı şaşırdım. sen ne oynadın adem, sen kadınlar liginde oyna bence

12
4
yanıtYanıtla
Kenan:

Yenge onlar klavye erkekçiği takmaya gerek yok Adem kaptan az bile demiş

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title