Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Adayların İsimleri Belirlendi Dosya Kapandı

Adayların İsimleri Belirlendi Dosya Kapandı
31 Mart 2015 16:05 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2015 13:30
A+
A-

Bayburt Ak Parti Milletvekili Aday isimleri belirlenmek kaydıyla dosya 7 Nisan 2015 tarihine kadar değişmemek kaydıyla kapatıldı. 

Ak Parti Genel Merkezi başta olmak üzere, Ankara kulislerindeki ciddi kaynaklardan alınan bilgilerde, Ak Parti bazı illerin milletvekili adaylarının isimlerini belirleyerek dosyalarını kapatmış durumda. Bu iller içerisinde Bayburt’un 2 milletvekili aday isimleride yer alıyor. Yani sır gibi saklanan ama Başbakan Davutoğlu başta olmak üzere Ak Partinin önemli birkaç isminin bildiği milletvekili listesinin dosyası YSK’ya verilecek 7 Nisan tarihine kadar açılmamak üzere kapanmış durumda. 

Netlik kazanan Bayburt Ak Parti milletvekili adaylarının isimleri hiç kimseye söylenmemiş olsa bile 7 Nisan tarihine kadar bir şekilde Ankara kulislerinde konuşulmaya başlana bilir. Veya bir başka deyişle, belirlenmiş olan ve dosya arasında bulunan iki ismin kimler olduğu bir hafta daha merakla beklenmiş olacak.

YORUMLAR

  1. nürettin dedi ki:

    Bayburt m.vekillerini can Erzincan tayin eder,kim olabilir derseniz,ahmet yolcu,neden olmasın.?!!

  2. candan dedi ki:

    arkadaşlar gerçekten bayburt ve ak parti için istiyorsak vedat bilgin,şaap kavcıoğlu,israfil kahraman ve ünsal kıraç diyebiliriz diğer iller çağ atlarken türkiyenin en geri kalmış ili bayburt olmuşken ben bundan memnunum diyenler var ise o zaman bünyamin özbek,fetani battal,hacali polat desin dursunlar.işte bu kafalar yüzünden türkiyenin en geri kalmış iliyiz ne yazıkki.

  3. Selahattin dedi ki:

    Şahap beye hayırlı olsun Ancak Fetaniye hala nasıl yakıştırırız anlamıyorum Tain leri durdurup Hakkı olandan haklarını alıp haksızlara veren efendi………………………..

  4. mete dedi ki:

    biri vekillerin şaap kalcı diğeri büyamin özbek bayburttumuza hayırlı olsun

  5. davacı dedi ki:

    son kulis:
    vedat bilgin
    hacı ali polat….mustafa akbaş …raci bayrak….

  6. CELIL dedi ki:

    VEDAT BILGIN FETTANI BATTAL

  7. hedef 23 dedi ki:

    26 yıl mesai arkadaşı r.t.erdoğanın yoldaşı sn Ünsal kıraç ve av sn İsrafil kahraman ankarada
    kulislerde söyleniyor,hayırlısı C.Allahtan.”hedef 23 Bayburt/Türkey…

  8. MUSTAFA dedi ki:

    Kesin Bilgi
    Bünyamin Özbek
    A.Polattimur
    Fettani Battal
    Mustafa Akbaş

  9. hakan dedi ki:

    fettani battala şaşırıyorum bundan 4 yıl önce başbananın yanında bu millet yuhladı ve yine milletvekili adayı 12 yıldır ak partiye oy verilyorum bundan sonra daha oy falan yok kim olursa olsun astığım astık kestiğim kestik zihniyetine son verme zamanı geldi bu bayburt için geçerli tayyip erdoğan kimsesizlerin sahibi olacağız diye beyanlarda bulunurdu halende bulunuyor ama bayburtta bu ilke uygulanmıyor son dönemlerde hastane ve diğer kurumlara aldıkları insanları bir araştırıp görmek lazım kimleri işe almışlar işe alınanların bir çoğunun hiç bir ihtiyacı olmayan insanlar teşkilatı burdan yuhluyorum.

  10. ali dedi ki:

    fetani, hacıali , bünyamin denenmiş isimler bi numaralarınıda görmedik hiç gereği yok

  11. dava eri dedi ki:

    …..veya bünyamin özbek
    İsrafil kahraman NOKTA.

  12. dava eri dedi ki:

    vekilimiz bünyamin özbek bir yolunu bulur, o listeye girer…..

  13. ERDOĞAN dedi ki:

    FETANİ BATTAL
    ŞAHAP KAVCIOĞLU
    HAYIRLI OLSUN
    İKİ DEĞERLİ KARDEŞİMİZ….
    veya……………………………………

  14. şükrü dedi ki:

    Alınan en net bilgi Bünyamin Özbek Listede Yok…
    Konuşulan isimler ise
    Fetani Battal , Hacı Ali Polat , Ş.kavcıoğlu ,A.Polattimur