Kamu Personelleri

Adaylar Nüfus Dairelerine 1200 Sözleşmeli Personel Alım İlanı İçin Sabırsız

Uzun süredir Nüfus dairelerine 1200 sözleşmeli personel alımı yapılacağı gündeme geliyor. Daha önce Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Dr. Ahmet Sarıcan konu ile alakalı bir açıklama yapmıştı ve 1200 kişinin 4B kapsamında işe başlatılacağını ifade etmişti.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü D. Ahmet Sarıcan yaptığı açıklamada ” Personel sorunumuzu çözmek için önümüzdeki günlerde 4 B kapsamında 1200 kişiyi işe başlatacağız” dedi.

Kamupersoneli.net Notu: Bilindiği gibi ASDEP personel alımları bölgesel olarak gerçekleştiriliyor. Nüfus Dairelerine alınacak olan 1200 sözleşmeli personel için de bölgesel alımlar gerçekleştirilecektir. Nüfus Daireleri tarafından alınacak olan sözleşmeli personellere ilişkin bir ilan yayımlandığında adaylarımızı sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

ADAYLAR SABIRSIZ

Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürü Dr. Ahmet Sarıcan Nüfus Dairelerine 1200 sözleşmeli personelin alınacağını açıklaması üzerine adaylar için heyecanlı bekleyiş başladı. Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürü Dr. Ahmet Sarıcan 1200 sözleşmeli personel alınacağını 1 Nisan 2017 tarihinde açıkladı ve o tarihten bu yana bekleyen adaylar artık sosyal medya platformlarında ilanın bir an önce yayımlanması için seslerinin duyulmasını bekliyorlar. 

Adaylar taleplerini; “Nüfus 1200 sözleşmeli personel alımı yayımlansın artık, kaç hafta oldu hala bekliyoruz yayımlansın, Nüfus sözleşmeli personel alımı ne zaman yayımlanacak?” şeklinde yorumlar yaparak dile getiriyorlar. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Işsizlikten iyidir de. Bir başlasınlar çalışmaya. Hergün şikayet edecekler iş yoğunluğundan.

  2. kamupersoneli̇.net şu tapu kadastro müdürlüğükleri̇ne 1500 personel alimini tekrardan bi̇r gündeme geti̇rsen çok i̇yi̇ olur biz mezunlar i̇çi̇n.nüfus dai̇releri̇ gi̇bi̇ belki̇ ondanda fazla yoğun olan tapu müdürlüğüne 1500 personel alimini bekli̇yoruz yaz geldi̇ hala açiklama yok

  3. nüfus alımları nasıl yani mulakatsiz mi olacak ASDEP alımları gibi bölgesel derken ?? Keşke KGM ve SGK nin alım yaptığı gibi mulakatsiz puan sıralamasına göre yapılsa çok iyi olur

  4. En az ön lisans mezunu alırlar.Lise mezunu olupta kpss ye girenleri ne yapacaklar merakla bekliyoruz artık.

  5. Turizm mezunlarını düşünen var mı acaba ? En son turizmden ne zaman atama yaptılar ya da hiç yaptılar mı ben de bunu çok merak ediyorum

  6. En az lisans mezunu ve 35 yaşını aşmamış kişiler alınmalıdırlar

  7. Tapu ve kadastro bölümüne kaç tane haritacı alınacak ne zaman alım yapılacak bir seneden fazladır alım yapılacak dediler hale ortada birşey yok millet tapuya yığınak yapmış yetisemiyor memur alinmiyor ayıp yaa o kadar emek verdik !!?

  8. Sadece İİBF lisans mezunları alınsın …işsiz İİBF liler iş istiyor !! Alakasız bölümler alakasız işlere atanmasin 4001 magduruyuz biz !!! İdari kadrolar idarecilere verilsin !!!!

  9. İnşAllah lise mevzunu alır Allahım bizim yüzümüze gülümse :(