20-Nisan-2024 06:09:03

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Adaylar bugün açıklanacak

Adaylar bugün açıklanacak

AK Parti’de milletvekili adaylığı için değerlendirmeler tamamlandı. 600 milletvekili adayının belirlenmesinde bir çok kriter göz önüne alınırken, son sözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söyledi. Mevcut Milletvekili Fehmi Küpçü, yüksek ihtimalle Gerede kontenjanı olan 2. sıradan yeniden aday gösterilecek.

AK Parti 27. dönem milletvekili adaylarının kesinleşmesi için geri sayım başladı. 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti’nin Bolu Milletvekili adayları bugün saat 17.00’de netlik kazanacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ise 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanı ve 27.dönem milletvekili seçimlerine ilişkin aday listesini açıkladı. MHP’nin Bolu Milletvekili Adayları 1-Adem Evcil, 2-Ferhat Bağcı, 3-Sema Kışlak şeklinde gerçekleşti.

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin aday adaylığı sürecinde AK Parti milletvekili adaylarını belirlemek için tüm illerde temayül yoklaması yaptı.

16 MYK üyesi başkanın koordinesinde gerçekleşen temayül yoklamalarının sonuçları sır gibi saklanırken, sonuçlar doğrudan Ankara’ya, yani AK Parti Genel Merkezi’ne ulaştırıldı. 600 milletvekili adayının belirlenmesinde bir çok kriter göz önüne alınırken, son sözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı ile AK Parti Gerede İlçe Teşkilatı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın yeniden devam etmesini istediği mevcut Milletvekili Fehmi Küpçü’nün bugün açıklanacak olan listede yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Cevap bırakın