Haberler

Morgda cenaze bekleyen çift, hayatının şokunu yaşadı

Güncelleme:

Adana'da hayatını kaybeden yakınlarının cenazesini almak için morgda bekleyen çift, evlerinde güvende olmadığını düşünerek yanlarına aldıkları 574 gram külçe altını çaldırdı. Çiftin otomobillerinin bagajına koydukları altınların çalınma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Ankara'da ikamet eden Emre Ç. (39), hayatını kaybeden kayınvalidesi Çiğdem Ülgener'in cenazesini teslim almak için eşi Ayşegül Ç. (38) ile Adana'ya geldi. Çift, evlerinde güvende olmayacağını düşünerek yanlarına aldığı 574 gram külçe altını, hastaneye geldiklerinde çantayla otomobillerinin bagajında bırakıp cenazenin bulunduğu morga gitti. Bir süre sonra araçlarının yanına dönen çift, otomobillerinin sol arka camın kırık olduğunu ve bagajdaki altınlarının çalındığını fark etti.

100 AYRI KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELENDİ

Çiftin durumu bildirmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili araştırma başlattı. Bölgedeki yaklaşık 100 güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen ekipler, çiftin otoyolda mola verdikleri andan itibaren 31 HC 012 plakalı otomobildeki üç şüpheli tarafından takibe alındığını belirledi.

HATAY'DA YAKALANDILAR

Ekipler, görüntülerden zanlıların Tuncay A. (33), Onur Ç. (24) ve Suat K. (21) olduğunu tespit etti. Tuncay A. merkez Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'nde, Onur Ç. Mersin'de, Suat K. ise Hatay'da yakalandı. Tuncay A'nın evinde bulunan 75 bin liraya da el konuldu.

Adana'da, morgda cenaze bekleyen çiftin otomobilindeki külçe altınlar çalındı

ZANLILAR TUTUKLANDI

Şüphelilerin, güvenlik kamerası görüntülerindeki kişilerin kendileri olduğunu kabul ettiği ancak hırsızlık olayıyla ilgilerinin bulunmadığını öne sürdükleri öğrenildi. Adana Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

O ANLAR KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, çiftin araçlarını hastanenin açık otoparkına bırakması, bir süre sonra şüphelilerin de otomobille buraya gelmesi, daha sonra ellerinde çantayla bölgeden uzaklaşmaları yer alıyor.

Adana'da, morgda cenaze bekleyen çiftin otomobilindeki külçe altınlar çalındı

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (7)

OLAY TA ANKARA DA PATLAMIŞ ZATEN:

Ankara dan altınları yanlarına aldıklarını kim biliyorsa hırsız odur

4
0
yanıtYanıtla
HIRKIZZZ:

Ankara''da kime söyledilerse o da hırsız arkadaşlarını aramış yola çıktı geliyor demiş, 2 SAATTE BİR ARAMIŞTIR NERDESİNİZ YOL NASIL GEÇİYOR DİYE :)

3
0
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaaa:

hırsız altını başkasına verdim mi iş biter. . ya da başka bir yere sakladım mı. . o altınların o şahıslara ait olduğu ispatlanamaz. ( mevcut düzen. . ) bir bardak su içmeleri lazım. . .

2
0
yanıtYanıtla
ARTVİN:

Ne memleketmiş bir gün güzel bir haber duyamıyacakmıyız bu Adana, dan beddualımısınız nesiniz

1
0
yanıtYanıtla
GARIBAN:

serbete bala bulayıp karıca yuvasının yanına bırakacaksın yada böceklerin kuşların çok olduğu yere

1
0
yanıtYanıtla
Aysel:

ALLAH RAHMET EYLESİN OLENEDE ALLAH AİLESİNE SABR VÜESİN AMİN İN ŞE ALLAH

1
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Yina adana ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title