ADANA’DA MANİSA RÜZGARI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2015 - 14:06, Güncelleme: 10.04.2015 - 14:06
 

ADANA’DA MANİSA RÜZGARI

Türkiye Muay Thai Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan “ Gençler Büyükler Bay – Bayan Muay Thai Şampiyonası” 29 Mart – 04 Nisan 2015 tarihleri arasında Adana ili Yüreğir Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.
 1 ALTIN 3 GÜMÜŞ MADALYA KAZANDIK 61 İlden 870 sporcunun katıldığı Şampiyonaya Manisa ili olarak 12 sporcu ile iştirak ettik. 6 gün süren yoğun müsabaka sonrasında bir birincilik, 3 ikincilik Madalyasını ilimize kazandırdık. Her yıl kategorisinde birinci olan sporcular Dünya Şampiyonasında, ikinci olan sporcular Avrupa Şampiyonası ve Avrupa kupalarında değerlendiriliyor. Bugünden sonra Manisa adımızı, ulusal şampiyonalar dışında sporcu Matrixbet bazında da duyuracağız. Milli takım şimdiden dereceye giren sporcularımıza hayırlı olsun. Antrenörlerimiz Tayfun Özcan, Mustafa Ören’e teşekkür ederim. Dereceye Giren Sporcular ,Musa Uysal        1. Manisa Jeet kune Do S.K. , Büşra Korkut            2. İl Gençlik S.K. , Bilal Solhan    2. Turgutlu Muay Thai S.K. , Yusuf Aslan   2. Turgutlu Muay Thai S.K
Türkiye Muay Thai Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan “ Gençler Büyükler Bay – Bayan Muay Thai Şampiyonası” 29 Mart – 04 Nisan 2015 tarihleri arasında Adana ili Yüreğir Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.
 1 ALTIN 3 GÜMÜŞ MADALYA KAZANDIK

61 İlden 870 sporcunun katıldığı Şampiyonaya Manisa ili olarak 12 sporcu ile iştirak ettik. 6 gün süren yoğun müsabaka sonrasında bir birincilik, 3 ikincilik Madalyasını ilimize kazandırdık. Her yıl kategorisinde birinci olan sporcular Dünya Şampiyonasında, ikinci olan sporcular Avrupa Şampiyonası ve Avrupa kupalarında değerlendiriliyor. Bugünden sonra Manisa adımızı, ulusal şampiyonalar dışında sporcu Matrixbet bazında da duyuracağız. Milli takım şimdiden dereceye giren sporcularımıza hayırlı olsun. Antrenörlerimiz Tayfun Özcan, Mustafa Ören’e teşekkür ederim.


Dereceye Giren Sporcular ,Musa Uysal        1. Manisa Jeet kune Do S.K. , Büşra Korkut            2. İl Gençlik S.K. , Bilal Solhan    2. Turgutlu Muay Thai S.K. , Yusuf Aslan   2. Turgutlu Muay Thai S.K
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.