TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da ‘Kemer’ tanıtımı

Kemer Belediyesi ile kısa adı KETOB olan Kemer Otelciler ve İşletmeler Birliği, Adana’daki turizm acenteleri temsilcileri ile bir araya gelerek Kemer ilçesini tanıttılar.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana’da ‘Kemer’ tanıtımı

ADANA(İLKHABER) - Kemer Belediyesi ile kısa adı KETOB olan Kemer Otelciler ve İşletmeler Birliği, Adana’daki turizm acenteleri temsilcileri ile bir araya gelerek Kemer ilçesini tanıttılar.

‘Cennete gitmek için ölmek gerekmez. Yeryüzünün cennet köşesi Kemer’i gördünüz mü?’ sloganı ile yola çıkan Kemer Belediyesi ile kısa adı KETOB olan Kemer Otelciler ve İşletmeler Birliği, Adana’daki turizm acenteleri temsilcileri ile bir araya gelerek Kemer ilçesini tanıttılar.

Şirin Park Oteli’nde düzenlenen tanıtım toplantısına Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Şener Gürler, TÜRSAB Adana BYK Başkanı Murat Şirin ve seyahat acenteleri temsilcileri katıldılar. KETOB Başkanı Gürler, Kemer’in dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olduğuna vurgu yaparak Türkiye genelindeki tüm bölgelerde belirli periyotlarda ilçelerinin turizm değerlerini tanıttıklarını, bu anlamda düzenledikleri toplantıların Kemer turizmine katma değer yarattığının altını çizdi.

GÜL: HER FUARDA İLÇEMİZİ TANITIYORUZ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçesinde 308’i turizm belgeli arta kalanı ise belediye izin belgeli toplam 400 tesisin ilçesinde yer aldığını belirtip ‘1969 yılından bu tarihe kadar Kemer ilçesi turizmde kalkınma hamlesini belirli aralıklarla gerçekleştiren bir ilçedir. İlçemizin sınırlarında çok büyük arazimiz yok. Orman alanları turizm alanı olarak genişleyerek bugünlere gelindi. Yani Kemer’e yeni tesis yapmak adına yerimiz yok. En fazla 2 otel yapacak kadar bir alanımız kaldı. Seçim kaybetme adına da olsa betonlaşmanın önüne geçerek önlem aldık. Konutlarda en fazla 2 kat, otellerde ise 4 kat yüksekliği vererek betonlaşmanın önüne geçtik. 2010 yılından bu tarihe kadar gittiğimiz her furda Kemer’i tanıttık’ dedi.

5 TATİL PROGRAMI OLABİLEN BİR İLÇEYİZ

Başkan Mustafa Gül, Kemer’i Dünyaya anlatmaya çalıştıklarını ve seyahat acentelerinin ayaklarına kadar giderek kendi şehirlerinde Kemer’i tanımalarına imkan verdiklerini kaydedip ‘Adana’da 145 seyahat acentesi var. 3 yıldır ülkeyi dolaşıyoruz. Antalya’ya bu yıl toplamda 10 milyon turist geldi. Bunun 4 milyonu Kemer ilçemize geldi. Demek ki Kemer ilçemizi en güzel şekilde tanıtıp başarı yakalamışız. Bu başarımızın devam etmesi adına da tanıtımlarımız sürecek. Kemer, en az beş seçeneği ile turizm şehri olan bir ilçedir. İlçemizde her türlü tatil programını bulabilirsiniz. Şehrimizin temizliğine ve alt yapısında sorun olmamasında gösterdiğimiz başarımızla da övünüyoruz. Tüm Adanalıları da ilçemize bekliyoruz’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.