Haberler

Adana'da defalarca bıçaklanmış ağır yaralı şahıs, kendi kullandığı otomobille hastaneye geldi

Güncelleme:

Adana'da vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan bir kişi, yaralı halde kendi kullandığı otomobiliyle hastane geldi. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adana'da vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanan adam kendi kullandığı araçla hastaneye geldi. Merkez Yüreğir ilçesindeki özel hastanede görevli polisin, olayı bildirmesi üzerine hastaneye ekip gönderildi. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Vücudunda çok sayıda bıçak yarası bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yaralının kimliğini tespit etmek için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ruhsat sahibinin otomobilini bir arkadaşına emanet ettiğini onunda yaralı kişiye verdiğini tespit etti.

YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Araştırmalarını genişleterek sürdüren ekipler, yaralının 24 yaşındaki Z.G. olduğunu belirledi. Polis ekipleri, detaylı inceleme yapmak üzere otomobili polis merkezine götürdü. Polis, olayın meydana geldiği yeri tespit etmek, yapan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Yüreğir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

ali:

Yinemi adana . . . 83 milyonluk ülkede hiç vukuat yok sadece adana, da var

26
3
yanıtYanıtla
adanaliyim:

adana türkiyenin yüz karasi.

20
7
yanıtYanıtla
adanalı:

begenmiyorsan yaşama teneke

yanıt5
yanıt24
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ne kadar fuzuli bir şehirsin sen ya

18
5
yanıtYanıtla
ADANALI:

SENİN KADAR FUZULİ OLMASA DA

yanıt1
yanıt22
BATTALGAZİ44:

TÜRKİYE DÜNYA OLSAYDI, KESİN ADANA MEKSİKA OLURDU

9
1
yanıtYanıtla
reis:

adananın yarısından çoğu adananın yerlisi değil ki doğu ve güneydoğulu vatandaşların fazla olduğu bir şehir diğer illerden de var ama geneli güney doğulu hemen adana deyip ön yargılı olmayın

0
0
yanıtYanıtla
adanali:

adanalı olarak adana ya kimse laf söyleyemez burası adana yolda yürütenler adamı yolda yürürken arka na bir daha bakarsin

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa dokumaci:

Boş yapmayın herkesin başına gelebilir onun yerinde sizde olabilirsiniz cehalete bak arkadaş ya

0
0
yanıtYanıtla
vatandever:

Adana Adana yine adana elhamdülillah

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title