Haberler

Adana'da bir garip olay! Cesetle yolculuk polisi alarma geçirdi

Güncelleme:

Adana'da 20 yaşında kanser hastası gencin cansız bedenini hafif ticari aracına koyup Suriye'ye götürmeye çalışan kişi, polis ekiplerini alarma geçirdi.

Adana'da hastanede ölen kanser hastasını hafif ticari aracına koyup Suriye'ye götüren bir kişi polisi alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kışla Caddesi'nde hafif ticari aracın içinde kefenlenmiş halde ceset gören bir vatandaş polise ihbarda bulundu.

SURİYE'DE DEFNETMEYE GÖTÜRÜYORMUŞ

Bunun üzerine olay yerine gelen polis hemen aracın etrafını güvenlik şeridi ile çevirip, cesedin kime ait olduğunu ve nasıl öldüğünü araştırmaya başladı. Bu sırada Muhammed Bekkur isimli bir vatandaş aracın yanına gelerek cesedin 20 yaşında kanser hastası Ömer Kaddur isimli bir kişi olduğunu, Balcalı Hastanesinde hayatını kaybettiğini, ölüm raporunun bulunduğunu Suriye'ye defnetmeye götürdüğünü söyledi.

8 YAŞINDAKİ OĞLU DA KENDİSİNE EŞLİK ETTİ

Polis şahsın verdiği evrakları inceledi. Yapılan incelemede şahsın doğru söylediği teyit edildi. Ancak cesedin araçla taşınamayacağı bir cenaze aracı ayarlanarak Suriye'ye öyle götürülmesi gerektiği belirtildi. Bu arada Bekkur'un cesedi yanında bulunan 8 yaşındaki oğlu ile birlikte götürdüğü de ortaya çıktı.

VATANDAŞLAR ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ

Çocuğun cesetle yoluculuk yapması görenleri hayrete düşürdü. Muhammed Bekkur Adana İl Göç İdaresi Müdürlüğünde gerekli işlemleri yapıldıktan sonra, Kaddur'un cesedini cenaze aracıyla ülkesine götürebildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suriye Haberler

500

Yorumlar (29)

Menzil çorbacısi:

Bakın adamlar oraya bayrama gidiyorlar düğüne gidiyorlar cenazeleri götürüyorlar O zaman ben bunu anlıyorum orada tehlikeli bir durum yok Bunları biran önce sinir dışı etsinler

89
16
yanıtYanıtla
Burcu:

OOOOy adana oy ki ne oy Türkiye''den keşke ayrılıp kendi başına bağımsız bi cumhuriyet olsan . ülke için tehlike saçıyorsun . . Türkiye''nin Hindistanı resmen . Nasıl bir şehirsin sen arkadaş yaaaa her gün mü bi olay olur her gün bir değişik vaka . . .

36
65
yanıtYanıtla
BURCU Ç.:

BU KADAR YAZANA KADAR HABERİ OKUSAYDINIZ ADAM SURİYELİ ELEŞTİRDİĞİNİZ ADANA KAYNIYOR TV TÜM FİLMLER VE DİZİLERİNDE. DEMEK ADANASIZ OLMUYOR

yanıt31
yanıt3
Ayyildiz:

Kızım sen hastasın seni bu dünyadan göndermeli başka bir gezegende kendi başına cumhuriyet olmalısın senin gibi hastalar yüzünden adananın adı cıkıyor sen adanayı Tanımıyorsun anladık

yanıt22
yanıt2
Üç Hilal ama Osmanlı:

Senin gibi cahil biri oksijen israfıdır. Ot gelmişin bu dünyaya odun olarak yaşıyosun. Anlaman kıt galiba

yanıt6
yanıt2
adnalı:

Burcu Burcuu!!

yanıt7
yanıt0
Adınızı Yazın:

MADEM SURİYEYE GİRİP ÇIKABİLİYOR NE DİYE HALA TÜRKİYEDE BARINIYOR Kİ?

87
12
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

cumhurbaskanı onları yediriyor içiriyor vatandaşlık veriyor tabir-i caizse alem yaptırıyor. Niye barınmasın ki ?

yanıt12
yanıt10
Adsdas:

Ülkelerindeki cahiilikleride bizim ülkemizde uygulamaya çalışıyorlar, öyle cenaze mi taşınırmış, neden bu halde oldukları belli cahilller

43
12
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi.:

Suriyeli genç savaştan kurtulmuş kanserden kurtulamamış. Allah rahmet eylesin. Ailesinede Allah sabır versin.

41
9
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title