Kursiyerlerinin sınav öncesi moral ve motivasyonlarının arttırılması için Geleneksel Sıra Gecesi tertipleyen Bayramoğlu Sürücü Kursu yönetimi bu kez Şanlıurfa sıra gecelerinin vazgeçilmezi olan yerel sanatçılardan Mustafa Devecioğlu ve Ekibini getirerek kursiyerlerin doyasıya eğlenmesini sağladı. Kursiyerler yoğrulan çiğ köfte ve müzik dinletisinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Gecede canlı müzik eşliğinde halaylar çekerek eğlenen kursiyerler gecenin sonunda bu güzel geceyi tertiplediği için kurs yönetimine teşekkür etti.

Salih Bayramoğlu ve Hanife Güler’in sahibi olduğu Bayramoğlu Sürücü Kursu’nda bu tür aktivitelerin her sınav dönemi öncesi gerçekleştirildiği öğrenildi. Salih Bayramoğlu sürücü adaylarına teorik eğitimlerinin sonunda bir eğlence programı düzenleyerek sınav öncesi moral ve motivasyonlarını arttırmayı amaçladıklarını söyledi. Geçen yıldan buyana her sınav dönemi öncesi etkinliklerini gerçekleştirdiklerini dile getiren Bayramoğlu, hem kursiyerlerin hem de, eğitici personelin stres attıklarını anlattı.

Hanife Bayramoğlu ise, yaptıkları bu etkinlikle kursiyerlerle hem kursiyerlerin moral motivasyonlarının arttırıldığını, hem de Şanlıurfa Kültürünü bir nebze olsun yaşatmaya çalıştıklarını kaydetti.