Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, bu tür müessese sayısının artmasıyla birlikte şehrin gelişmişlik çıtasının da yükseleceğini ifade etti.

Yeni hizmet binasının firma sahiplerine ve Ceyhan’a hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,” 5 yıl önce Ceyhan’da hizmet vermeye başlayan firmanın işlerinde başarıyı yakalayıp kendilerini geliştirmeleri mutluluk vericidir. Rabbül Âleminden başarılarının devamını ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu tür müessese sayısının artmasıyla birlikte şehrin gelişmişlik çıtası da yükselecektir. Ceyhan Belediyesi olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” dedi.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ise yeni hizmet binasının işyeri sahiplerine ve Ceyhan’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duaların ardından Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve açılışa katılan diğer misafirler  hep birlikte yeni hizmet binasının açılış kurdelesini kesti.