Halk gününe gelen vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, halk günü toplantılarına gösterdikleri ilgi ve sağladıkları katkılardan dolayı tüm Ceyhanlılara teşekkür etti.

Halk günlerinin vatandaşların sıkıntı, talep ve önerilerini Belediye Başkanlarına iletmek için çok uygun bir ortam olduğunu ifade eden Alemdar Öztürk, “sizlerin oylarıyla seçilen belediye başkanınız olarak yine sizlere hizmet adına gayret ettiğimizden hiç şüpheniz olmasın. Bu halk günü toplantıları da birlikteliğin bir göstergesidir.” dedi.

“ENERJİ İHTİSAS BÖLGESİYLE BİRLİKTE İSTİHDAM SORUNU KALMAZ”
Halk günlerinde daha çok istihdamla ilgili taleplerle karşılaştıklarını ve bu amaçla CEYKAM birimini kurduklarını belirten Başkan Alemdar Öztürk, “CEYKAM aracılığıyla istihdam sorununa çare bulmaya gayret ediyoruz. Ebetteki herkesin bu yöndeki talebine cevap veremiyoruz. Ancak Ceyhan’a istihdamın gelmesi için istek ve karalılığımızı da sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah Enerji İhtisas Bölgesi ile birlikte yöremize yatırımcıların da gelmesiyle Allah’ın izniyle Ceyhan’da istihdam sorunu da çözülmüş olacaktır.” Dedi.

“KÜLTÜR MERKEZİNİ, KÜLTÜR VE TURİZM BAKANIMIZ AÇACAK”
Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yarın saat 10:30’da Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in de katılacağı Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nin açılışına tüm vatandaşların davetli olduğunu da sözlerine ekledi.