CHP Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Arıkanoğlu ve tüm yöneticilerle birlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret eden CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, bütün kesimleri içine alan, güçlü bir yönetim oluşturduklarını belirterek “Haziran seçimlerinde iktidara gelecek olan CHP’nin Adana il yöneticileriyiz. Zor bir süreçte sorumluluk üstlendik. Proje üreterek halka gideceğiz, net ve somut mesajlar vereceğiz” diye konuştu.

 

“ÜLKENİN CHP İKTİDARINA İHTİYACI VAR”

 

Gençlik Kolları’ndan başlayarak CHP Parti Meclisi dahil örgütün her kademesinde görev yaptığını hatırlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Örgütün önemini bilen bir insan olarak aday olduktan hemen sonra örgütümüze gittim ‘örgütün emrindeyim’ dedim ve el ele kol kola çalışarak Çukurova’da tarihi bir oyla seçim aldık” dedi. Yunanistan’da sol partinin başarısının İspanya’yı ve giderek Türkiye’yi de etkileyeceğine inandığını ifade ederken “Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var” diyen Çetin, şu değerlendirmeyi yaptı:

 

“İNANARAK, SAMİMİYETLE KUCAKLAYIN”

 

“Kapsayıcılığı, temsil gücü, nitelikleri, özelliklere ve birikimi dikkate alındığında gelmiş geçmiş en iyi il yönetimlerinden biri oluştu. Sizi ve sizi bu göreve atayan CHP Genel Merkez yöneticilerini kutluyorum. Önünüzde çok zor ve büyük bir görev var. CHP’yi halka götürmek, iyi anlatmak.Ama sadece anlatmamak, halkı anlamak, dinlemek ve inanarak, samimiyetle bu güzel halkı kucaklamak, iyi gününde de kötü gününde de halkın yanında olmak, derdine derman olmak, öncelikle de halka dokunmak gerek.”