Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ile birlikte Gülbahçesi Mahallesi'nde bulunan ve eski adı ile Küllük Köyü olarak bilinen alanda incelemelerde bulundu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Karalar sorunların çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

 

BAŞKAN HALKA BİRLİKTE

Göreve geldiği günden buyana halktan kopmayan ve ilçeye bağılı 96 mahalleyi tek tek dolaşıp vatandaşın sorunları ile bizzat ilgilenen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Gülbahçesi Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Eski adı Küllük Köyü olan alana da giden Başkan Karalar, burada vatandaşların evine konuk oldu.  Burada vatandaşlar Karalar'a sorunlarını iletti. Bölgelerinin şehirden uzak kalmasından dolayı eksiklerinin oldukça fazla olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Karalar'dan yollarının yapılmasını talep etti. Talepleri dikkatle not alan Başkan Karalar, yolların yapılması konusunda Fen İşleri Müdürü İbrahim Karaoğlu'na talimat verdi. Yol kenarlarında kalan kamışların temizlenmesi içinde Park Bahçeler Müdürü Arif Kamber'e talimat veren Başkan Karalar hizmete  ihtiyaç olan  her yere gitmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

 

GÜLBAHÇESİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Küllük Köyü'nün ardından Gülbahçesi Mahallesi Muhtarı Cengiz Aslan ile bir kahvehaneye girip çay içen Başkan Zeydan Karalar, nereden kaç oy aldıklarının hesabını yapmadan ihtiyaç olan her noktaya hizmet götüreceklerini söyledi. Başkan Zeydan Karalar daha sonra kapalı semt pazarı yapılması planlanan alana geçti.