Adana eğlencenin kapılarını Jolly Joker ile aralıyor!

Adana eğlencenin kapılarını Jolly Joker ile aralıyor!

Jolly Joker Adana, dün gerçekleştirilen basın toplantısında 15 Kasım Cuma günü Funda Arar konseriyle Adanalılarla buluşacağını duyurdu.

05 Kasım 2019 - 13:50 - Güncelleme: 05 Kasım 2019 - 13:53

Refleks 

Canlı müzik performanslarının vazgeçilmez adresi Jolly Joker, müziği herkes için erişilebilir kılmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 9 şubesi ile müziğe herkesin erişmesini sağlayan Jolly Joker, önemli şehirlerimizden Adana’da eğlence hayatını şekillendirmeye geliyor. Çeşitli müzik türlerinden pek çok sanatçıyı Adanalılar ile buluşturacak mekân, konumu ve teknik imkanları ile de fark yaratıyor. En iyi ses ve ışık ekipmanlarıyla canlı müzik deneyiminin standartlarını yükseltecek Jolly Joker, 1.200 kişilik kapasite ile misafirlerine güvenli ve konforlu bir ortam sunacak.

Adana basınına özel düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Jolly Joker kurucu ortağı İbrahim Sayın ve Jolly Joker Adana ortağı Mehmet Çabuk gazetecilerin sorularını cevapladı.

En çok franchise teklifinin geldiği ilin Adana olduğu vurgulayan Jolly Joker’in kurucu ortağı İbrahim Sayın, “Jolly Joker markasını Adana’ya getirdiğimiz için çok mutluyum. Adana’ya birçok kez gelmiş, şehrin nabzını tutmuş ve burayı deneyimlemiş biri olarak, bu şehrin potansiyelini çok iyi biliyorum. Umuyorum Jolly Joker Adanalılar sahiplendiği, güzel bir şekilde eğlenebildiği bir mekan olur ve şehrin sosyal yaşamına önemli katkılar sağlar.” dedi.

Jolly Joker Adana’nın ortaklarından Mehmet Çabuk ise, “İşletmeci kökenli biri olarak Jolly Joker kalitesini Adana halkı ile buluşturduğumuz için çok mutluyum. Hep beraber çok güzel işlere imza atacağız, 15 Kasım’daki Funda Arar konserini dört gözle bekliyoruz” dedi.

İstanbul, Ankara, Bursa, Gaziantep, Antalya, İzmir ve Mersin’den sonra Adana’ya da taptaze bir enerji getirecek olan Jolly Joker, açılış konserinde 15 Kasım’da Funda Arar’ı ağırlıyor. Adana eğlence hayatına büyük katkılar sunacak mekân, yıl boyunca Türkiye’nin sevilen sanatçılarını, müzikseverler ile buluşturacak. Jolly Joker Kasım programında Funda Arar, Ümit Besen & Pamela, Yaşar, Berkay, Rubato, Mabel Matiz ve Tan Taşcı’yı ağırlayacak. Türkiye’nin en sevilen sanatçıları, şarkılarını Adanalı hayranları için söyleyecek.

Jolly Joker Adana’da gerçekleşecek konserlerin biletleri Biletix’ten ve etkinlik gişesinden satın alınabiliyor.


JOLLY JOKER ADANA PROGRAMI

Tarih

Sanatçı

15 Kasım Cuma

Funda Arar 

16 Kasım Cumartesi

Ümit Besen & Pamela

22 Kasım Cuma

Yaşar

23 Kasım Cumartesi

Berkay

27 Kasım Çarşamba

Rubato

29 Kasım Cuma

Mabel Matiz

30 Kasım Cumartesi

Tan Taşcı








Bu haber 8319 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyülü koku, dostluğu tütsülemeye hazır
Büyülü koku, dostluğu tütsülemeye hazır
Adana’nın ihracatı artıyor
Adana’nın ihracatı artıyor