'Adalet yürüyüşü' 6. gününde devam ediyor

Adalet Yürüyüşü’nün 6. gününde CHP Grup toplantısı yol güzergahındaki Çamlıdere yol ayrımında yapıldı.

20 Haziran 2017 07:06
Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün 6'ncı gününe, Kızılcahamam'da bulunan Bulak Köyü'nden başladı. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 6'ncı gününe sabah saat 08:00'de başladı. Geçtiğimiz 5 gün boyunca her yürüyüş öncesi kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, bu kez açıklama yapmadan yürüyüşe başladı.

Yürüyüşe DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, DİSKe bağlı sendikaların başkanları ve yüzlerce işçi de katıldı. İşçiler yürüyüş boyunca "İş, ekmek, adalet", "Direne direne kazanacağız" sloganları attılar. 

CHP bugünkü yürüyüşü kapsamında grup toplantısını saat 13.30'da Çamlıdere yol ayrımında düzenledi.

ALTAN ÖYMEN, 85'İNCİ DOĞUM GÜNÜNDE 'ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NDE

'Adalet Yürüyüşü'nün 6'ncı gününe, CHP eski Genel Başkanı ve Gazeteci Altan Öymen de katıldı. Bugün 85 yaşına giren Altan Öymen'in doğum günü olduğu, parti otobüsünden anons edilince CHP'li milletvekilleri ve partililer Öymen'i alkışlarla kutladı.  

YAN YANA YÜRÜDÜLER

Yürüyüşün başlamasından yaklaşık 1 saat sonra konvoya CHP'nin eski Genel Başkanı ve Gazeteci Altan Öymen de katıldı. Öymen ve Kılıçdaroğlu, selamlaştıktan sonra birlikte yan yana yürüdü. 

Yaklaşık 6 kilometrelik yürüyüşün ardından grup, Çamlıdere mevkisinde öğle molası verdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, burada istirahat etmek için karavanına geçti. Bu sırada, parti otobüsünden Altan Öymen'in bugün doğum günü olduğu CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba tarafından anons edildi. CHP'li vekiller ve partililer, alkışlarla Öymen'in doğum gününü kutladı.  (Ankara/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Genç milli satranççılardan başarılı turnuva

SONRAKİ HABER

Real Madrid’li Modric gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...