Adadans G.S.K. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sönmez ve Genel Sanat Yönetmeni Can Özcan Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Nilgün Sazak’a ve Türk Halkoyunları Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr Kerem Cenk Yılmaz’ a hayırlı olsun ve yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilemek için ziyarette bulundular.

Adadans Genel Sanat Yönetmeni Can Özcan, İl genelinde yaptıkları halkoyunları çalışmalarından bahsederek bu çalışmalarının daha anlam ve kalite kazanması adına ve ilimizin halkoyunları anlamında ulusal ve uluslararası platformlarda hakettiği yerde olması için konservatuarımızın Türk Halkoyunları Bölümü öğrencilerinin Kulüp çalışmalarına destek vermesini iletti.

Bu talebe olumlu yanıt veren bölüm başkanı Yrd.Dr. Kerem Cenk Yılmaz bu çalışmaların iki kuruma da katkı sağlayacağını belirtti.

Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sazak ziyaretleri için Adadans’a teşekkür ederken, bu oluşumda kendi okulunun mezunları olmasından çok memnun olduğunu belirterek, çalışmalarda destek vereceklerini ve başarı dileklerini iletti.