Adada açlık başına vurdu boya döküp imajını buldu

Ümit Karan, Acun Ilıcalı’nın futbolcu tayfalarından. Aynı zamanda ‘Survivor’ yarışmasının gediklilerinden. Ünlüler ekibinde kontenjan boşaldığında onu çağırıyorlar. 41 yaşındaki emekli futbolcu da gelen teklifi geri çevirmiyor. ‘Best Of’, ‘All Star’ filan diye bir heves alıp başını adaya gidiyor. Bir dönemin ünlü golcüsü 5 yıl önce 3. olarak bitirdiği yarışmaya bu sene yine katıldı. Misyonunu tamamladıktan sonra yarışmadan elendi ve uslu uslu ülkesine döndü. Issız adadaki yaşam zorlukları, oyunların heyecanı, stres ve gerilim herkes gibi Ümit’i de etkilemiş. Almanya, Berlin doğumlu futbolcu beyaza boyattığı saçı ve sakalıyla fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp “Yeni imajım” demiş. Ümit sanki kazayla başından aşağı bir kova boya devrilmiş görüntüsüyle şarkıcı Emrah İpek’e benzemiş. İşin ilginç tarafı ise ünlü futbolcu bunu bilerek yapmış ve aynaya bakıp kendini beğenmiş. Ne diyelim? Survivor’da yarışmak kolay değil. Bakın Ümit’e. Adadaki açlık karaya ayak bastığında başına vurdu. Kafasından aşağı bir kova boya döküp imajını buldu!

Haberin Devamı

Çevir kazı yanmasın

İntizar’ın yapım şirketi geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamayla ünlü şarkıcıyla bağlarını koparttığını belirtti. Neden olarak da 44 yaşındaki sanatçının Mustafa Ceceli’nin ayrıldığı eşi Sinem Gedik’le yaşadığı iddia edilen ilişkisini gösterdi. Bu vefasızlık örneğine ‘’Böyle dostun varsa düşmana ihtiyacın yok’’ türü yorumlar geldi. Yapım şirketi kamuoyunda antipatik duruma düşerek piyasada daha fazla itibar kaybına uğramadan önlem almak istedi. “Sanatçımız İntizar’la yollarımızı ayırma sebebimiz kişisel tercihleri ya da özel hayatı değil defaatle bizleri yanlış yönlendirmiş olmasıdır’’ dedi. Yaptıkları ikinci zorlama açıklama onlara da inandırıcı gelmemiş olmalı. Defalarca yerine ciddi bir hava vermek için ‘defaatle’ kelimesini kullanmışlar. Verdiğin kararın ya arkasında duracaksın ya da hatanı kabullenip geri adım atacaksın. Başkalarının da en az kendin kadar akıllı olduğunu var sayacaksın. O zaman işte böyle uluorta saçmalamazsın. ‘Çevir kazı yanmasın’ yapmak zorunda kalmazsın!

Haberin Devamı

Adada açlık başına vurdu boya döküp imajını buldu

Lahmacun, ayran bitti sıra mısıra geldi
Yaz aylarının gözde tatil beldelerinden Bodrum’un efsane pahalılığı yıllardır dillere destan oldu. Dünyaca ünlü model Kate Moss pide, salata ve şarap siparişine gelen 7 bin TL tutara isyan etti. Bir gece kulübünde alkollü içeceklere ödenen 98 bin TL’lik dudak uçuklatıcı hesap internette gösterildi.
Her sene fiyatları artan lahmacunun tanesi 80 TL bir bardak ayranın ise 65 TL’ye satıldığı söylendi. Şimdi de Gölköy’de tatil yapan Hande Subaşı’nın 4 mısıra 30 TL ödediği haberi gündem oldu. Anlayacağınız Bodrum’da lahmacun, ayran dedikodusu bitti sıra mısıra geldi!

DİĞER YENİ YAZILAR