Haberler

Acun Ilıcalı'dan Survivor 2020 yarışmacılarıyla ilgili itiraf: Hayal kırıklığına uğradığım 2-3 kişi var

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'un sunduğu Survivor Tehlikeli Sular'a konuk olan Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Başarılı televizyoncu, şu ana kadar yarışmada 2-3 kişi için hayal kırıklığına uğradığını itiraf etti.

O Ses Türkiye yarışmasının final yapmasının ardından Survivor Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasıyla gündem olan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'un sunduğu Survivor Tehlikeli Sular programına konuk oldu.

Reytinglerde birinci sıraya yükselen fenomen yarışma programı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIĞIM 2-3 KİŞİ VAR"

"O Ses Türkiye'de de Survivor'da da 'kazansa keşke' dediklerim oluyor her zaman" diyen Ilıcalı açıklamasında şunları söyledi:

"Ben de insanım, ben de sizin gibi izliyorum. Bu işten çok zevk alıyorum. İster istemez birilerine daha yakın hissediyorsun. İhtiyacı olanı hissettiğin zaman, 'O kazansın' diyorsun içinden. Doğal olarak olayın bir parçasıyım. Şu anda hayal kırıklığına uğradığım 2-3 kişi var. Nisa'nın performansı da benim için sürprizdi mesela, dikkat çekti. Bu tip arkadaşlarımızı yadırgamayalım. Tuğba Melis Türk'te ilerleme olacak. Futbol takımı kampı gibi düşün. Survivor tam bir akıl oyunu. Mesela Hakan Hatipoğlu vardı. Şimdi yorumcu kendisi. 'Gel senle bir gezelim' der. Bir bakmışsın, Survivor'dan elenmişsin. Öyle biriydi"

ESPRİLİ CEVAP

Oğuzhan Uğur, Survivor 2020'in ilk bölümündeki adaya giriş sahnesiyle sosyal medyaya damga vuran Acun Ilıcalı'ya, çok konuşulan bu konuyu sordu. Başarılı televizyoncu, "Survivor'a gelişim 7-8 senedir klasik. Tırla, yarış motosikletiyle, sürat teknesiyle geldiğim de oldu" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, "Bu araçlar benim değil, çekim için kullandık. Onlara binecek kadar düşmedim daha" şeklkindeki esprili cevabıyla dikkat çekti.

Survivor 2020'nin ilk bölümünde; spor arabayla belli bir noktaya gelen Ilıcalı, daha sonra atv aracına bindi, son olarak ise yarışmacıların yanına jet-ski ile ulaştı. 50 yaşındaki yapımcı, geçtiğimiz yıllarda Survivor oyun alanına TIR'la giriş yapmıştı.

Acun Ilıcalı'dan Survivor 2020 yarışmacılarıyla ilgili itiraf: Hayal kırıklığına uğradığım 2-3 kişi var

Acun Ilıcalı'dan Survivor 2020 yarışmacılarıyla ilgili itiraf: Hayal kırıklığına uğradığım 2-3 kişi var

Acun Ilıcalı'dan Survivor 2020 yarışmacılarıyla ilgili itiraf: Hayal kırıklığına uğradığım 2-3 kişi var

Acun Ilıcalı'dan Survivor 2020 yarışmacılarıyla ilgili itiraf: Hayal kırıklığına uğradığım 2-3 kişi var

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Oğuzhan Uğur Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (10)

YAŞLI KURT:

Şu gereksizlere prim vermeyin lo. BILIM YOK SANAT YOK

10
1
yanıtYanıtla
ercan:

bu nasıl bir dizi anlayamadık sörrrvayvır ne demek seyreden varmıdır

1
4
yanıtYanıtla
sanane:

Survivor''a dizi diyor. :D :D

yanıt3
yanıt0
Sakız:

Bir zahmet elinde internet var bir araştır öğrenirsin

yanıt0
yanıt1
gökhan:

ercan sen uyumaya devam et kuzum :)

yanıt0
yanıt1
XXXXTORKİS:

abi şu survivor yapılmasın artık acunun hiç bir programını izlemiyorum tve8 sildim televizyonumdan saçma sapan programları var bence televizyonculuğuda bıraksın artık bu acun

2
0
yanıtYanıtla
gökhan:

torkis sen ne içiyorsun nasıl bir kafadasın diğer kanalları da izlemiyorsun sanırım

yanıt0
yanıt0
Bu Siyonisti TC Basina Bela Eden SARAYDR:

ADAM SIFIRDAN ALDI ELiNE BiR MiKRAFON YIL 1999 CEBiNDE KURUS PARASI YOK MACUUN FiRARDA DEDi 2006 YILINDA UZUN COBANA SIRTINI DAYADI SiMDiLERDE TV SAHiBi ABD iSRAiL YAPIMI SACMA SAPAN PROJE PROGRAMLARIYLA PARAYA PARA DEMiYOR

2
0
yanıtYanıtla
hiç:

aç insan manzarası seyredemiyorum ama tayfun erdoğan biraz kalsın, çocuk kendine buradan doğru bir yol çizsin istiyorum. ılıcalıyı beş yüz bin kez bu yarışmacıyı aldığı için tebrik ediyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Ooyyy:

Helal valla koyun gibi milleti 3 saat boş boş tv karşısında oturtmak büyük başarı... kendinizi bir gün çekin sonra oturup seyretmeye çalışın 3 saat... Ne yaptığınızı görün ...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title