HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acılı anne canlı yayında haykırmıştı! Sırra kadem basan Sıla'nın kuzeni gözaltına alındı

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Müge Anlı ve ekibi, 15 yaşında sırra kadem basan Sıla Uysal'ın ailesine de yardım eli uzattı. Program ihbar kabul edilerek 24 yaşındaki Sergen adındaki kuzen, gözaltına alındı.

Mersin'de 15 yaşındaki Sıla Uysal, sırra kadem basmış ailesi soluğu, Müge Anlı'da almıştı. Küçük kız her yerde aranmaya başladı.

24 Şubat Çarşamba günü, Sıla Uysal Mersin Yenişehir'den kaçırıldı. 26 yaşındaki kuzeni tarafından kaçırıldığı iddia edilen 15 yaşındaki çocuk her yerde aranırken, daha önce de Sergen adlı kuzeni tarafından kaçırıldığı öne sürüldü.

Screenshot_28

ARKADAŞLIK KURDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Küçük kız ile bir süre arkadaşlık kurduğunu itiraf eden 24 Sergen adındaki şahıs, Sıla Uysal'ın nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Dün yayınlanan bölümde Sıla'nın annesi bu sözlere büyük tepki göstermiş, kızının geri getirilmesini istemişti.

Screenshot_30

Bugün yayınlanan programa annesiyle görüntülü bir şekilde katılan Sergen ve annesi Sıla'nın ailesi tarafından şiddete uğradığını iddia etti.

Sergen ve Sıla arasında geçen mesajlaşmaları okuyan Müge Anlı, Sıla'nın 'beni kaçır' sözüne 'seni seviyorum ama kaçıramam' diyen Sergen'e sen kimi seviyorsun diyerek tepki gösterdi.

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ KUZEN GÖZALTINA ALINDI

Tüm yaşananlarla birlikte program ihbar kabul edildi ve 24 yaşındaki kuzen Sergen, Mersin asayiş şube polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere göz altına alındı. 15 yaşındaki Sıla ise her yerde aranırken Müge Anlı küçük çocuğu yanında tutanların ortaya çıkması yönünde çağrı yaptı.

Screenshot_31


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler