Acil Aşk Aranıyor 11. Bölüm 2. Fragmanı –(Nisan’ın başı yine dertte)

Pazar akşamlarının sevimli komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor’un 11. Bölüm’ünde güzel doktor Nisan’ın başı yine derde giriyor, ama bu sefer onun suçu yok!

Acil Aşk Aranıyor 11. Bölüm 2. Fragmanı –(Nisan’ın başı yine dertte)

Nisan’ın başının belası olan Abidin yine yapacağını yapıyor ve söylediği yalan Nisan’ın başının derde girmesine neden oluyor.

Nisan, Abidin’le oynadığı oyunu Sinan’ın öğrenmemesinden tam rahatladım derken Sinan’ın kıskaçlık krzisi sonucu yine azar işitir. Sinan’ın Nisan’a ceza olarak nöbet yazmasının yanında Abidin de Nisan’la ilgili yalan söyleyince Nisan’ın başına olmadık dert açar.

Ayla ve Berzan’ın birbirlerine karşı giderek yumuşaması, aralarında barışın sağlanmasına neden olur. İkili yeni bir yakınlaşmaya doğru giderken, Berzan’ın yaptığı eğlenceli bowling planı, Ayla’nın içindeki kıskanç kadının ortaya çıkmasıyla sekteye uğrayacaktır.

Bu sırada birbirinin peşi sıra hastaneye gelen ve şaşılacak şekilde birbirine benzeyen iki vakanın gizemini çözmek Nisan’a düşecektir.

ACİL AŞK ARANIYOR 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

“Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler...

 Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle,  hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek!

Kaynak: Diyarbakır Söz