Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

SİYASET 19.03.2018 - 17:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesinde yakın zamanda hizmete açılacak olan yoğun bakım ünitesinde incelemelerde bulundu.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay ile birlikte Devlet Hastanesinde açılacak olan yoğun bakım ünitesi ve yeni doğan ünitesinde incelemelerde bulundu. Açıkgöz, “Nevşehir Devlet Hastanemizde yapımı tamamlanan, yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz bölgemizin en iyi yoğun bakım ünitemizi ve yeni doğan ünitemizi inceledik. Sağlıkta marka olma yolunda ilerleyen #Nevşehir’imiz ve hemşerilerimiz, her alanda en iyi hizmeti hak ediyor” dedi.   Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitesi incelemesinin ardından hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret eden AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz hastaların durumları hakkında bilgiler alırken acil şifalar temennisinde bulundu.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesinde yakın zamanda hizmete açılacak olan yoğun bakım ünitesinde incelemelerde bulundu.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay ile birlikte Devlet Hastanesinde açılacak olan yoğun bakım ünitesi ve yeni doğan ünitesinde incelemelerde bulundu. Açıkgöz, “Nevşehir Devlet Hastanemizde yapımı tamamlanan, yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz bölgemizin en iyi yoğun bakım ünitemizi ve yeni doğan ünitemizi inceledik. Sağlıkta marka olma yolunda ilerleyen #Nevşehir’imiz ve hemşerilerimiz, her alanda en iyi hizmeti hak ediyor” dedi.

 

Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitesi incelemesinin ardından hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret eden AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz hastaların durumları hakkında bilgiler alırken acil şifalar temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.