AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, bugün yine Nevşehir halk pazarındaydı. Pazar esnafıyla sohbet eden Açıkgöz, “Nasıl dün destek istemek için geldiysem, bugün de hem alışveriş hemde sorunlarınızı dinlemek için geldim” dedi.

1 KASIM seçimlerinde AK Parti’den ikinci kez Nevşehir Milletvekili seçilen Ecz. Mustafa Açıkgöz, Nevşehir’de yeni bir dönemin başladığını, artık Nevşehir’e hizmet döneminin başladığını söyledi.

Açıkgöz;“Görüşleriyle kimseyi ayırt etmeden, ocu-bucu demeden, partisine bakmadan inşallah Nevşehir’i bir arada, beraber tutma yolunda gayretlerimiz olacak. Sadece partisel, bize oy verenlerin değil, oy vermeyenlerin de milletvekiliyiz”dedi.

Seçimlerde şahsına ve partisine oy veren, vermeyen bütün hemşehrilerine kapısının ve gönlünün açık olduğunu ifade eden Milletvekili Açıkgöz, “Seçim bitti, artık çalışma zamanı diyoruz. Ama bir ayağımız her zaman Nevşehir’de olacak ve her fırsatta hemşehrilerimi ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözmek için elimden gelen bütün çabayı harcayacağım. Şimdi hemşehrilerime teşekkür ziyaretlerinde bulunuyorum. Hedefim bütün hemşehrilerimi ziyaret etmek, onlara teşekkür etmek, onların hayır ve duasını almak” diye konuştu.

Açıkgöz pazar esnafını unutmadı...

''AK PARTİ TBMM Kâtip Üyesi görevine seçilen AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz.Mustafa Açıkgöz “Milletvekili adayı iken de sizden biriydim, şimdi de sizin yanınızdayım, sonra da yanınızda olmaya devam edeceğim” diyerek pazar esnafının teveccühünü kazandı.

Karşılarında Milletvekili Açıkgöz'ü gören Nevşehir pazar esnafı, “Seçimlerden önce adaylar yanımıza gelirdi, seçilince ise bizi unuturlardı, yanımıza uğramazlardı. Şimdi sizi karşımızda gördüğümüz için çok şaşırdık, ama bir o kadar da mutlu olduk” dedi.

“SİZLERİN ARASINDAN  ÇIKAN BİRİYİM”

Hem alışveriş yapan hemde vatandaşlarla ve Pazar esnafıyla konuşan Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise, “Ben halkın, yani sizlerin arasından çıkan biriyim. Halkın içinden çıkıp da sizleri unutmam demek, geçmişime de hakaret etmek olur. Elbette sizlerin yanına gelip sorunlarınızı dinleyeceğim. Nasıl dün destek istemek için geldiysem, bugün de sorunlarınızı dinlemek için aranız da olmam çok doğal” şeklinde konuştu.