Gülnar’da Şehitler Tepesi oluşturuldu | Güney Gazetesi Mersin

Gülnar’da Şehitler Tepesi oluşturuldu

Gülnar Belediyesi tarafından 3 Şubat 2020 tarihinde Suriye İdlib’de rejim güçlerinin topçu atışı saldırısında şehit olan Ulaştırma Uzman Çavuş Uğur Katran’ın Kavakoluğu Mahallesindeki baba evinin karşısına Şehitler Tepesi oluşturuldu.

Gülnar’da Şehitler Tepesi oluşturuldu


Şehitler Tepesi’ne,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda şehidin babası Ramazan Katran, Kız Kardeşi Meryem Katran, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ve diğer katılımcılar tarafından Türk Bayrağı çekildi. Katılımcılar tarafından asker selamı verilerek tüm Mehmetçiğe selam gönderildi.

 

“BAYRAK ŞEHİTLERİMİZİ TEMSİLEN DALGALANACAKTIR”

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, “İdbil şehidimizin ve tüm şehitlerimizin hatırasını yaşatmak için kendisinin en çok istediği yerde evinin karşısında Şehitler Tepeli oluşturduk. Bu tepeye  Türk Bayrağımızı göndere çekerek, dalgalandırdık. İnşallah yurdumuzun üzerinde dalgalanan şanlı bayrağımızın hiçbir zaman gönderden inmeyeceği gibi onun hatırasına dikmiş olduğumuz bayrakta ilçemizdeki, ülkemizdeki bütün şehitlerimizi temsilen dalgalanacaktır. Şehitler Tepesinin çevre düzenlemesi ve çiçeklendirme çalışmaları bittikten sonra son halini alacaktır”dedi.  Başkan Ünüvar ve beraberindekiler şedidin baba ocağını ziyaret ederek dua etti. (Haber Merkezi)