Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Aç karna masaj yaptırın, Meksika usulü omleti deneyin

Meksika Tulum seyahatimin sonuna gelmiş bulunmaktayım... Siz bu satırları okurken Miami'ye uçuyor olacağım. İşte bir haftalık Tulum seyahatimden arda kalanlar... Hazır mınız?
Gittiğiniz her restoranın kokteyl mönüsünde mezcalli kokteyller var. Özellikle acılı margaritayı mutlaka deneyin. Yalnız dikkat, bu Meksika içkisi size biraz sert gelebilir.
Ocak ayının ilk yarısı sezonun en kalabalık zamanları çünkü Sound Tulum Müzik Festivali var. Tulum'a giden dünyaca ünlü DJ'ler art arda performanslar sergiliyor. Bölgenin en popüler otelleri olan Be Tulum ve Nomade'in önümüzdeki yıl rezervasyonları şimdiden dolmuş durumda.
Yaan, buranın en iyi SPA'sı. Özellikle Meksika masajı Sabada'yı mutlaka yaptırın. Karın bölgesine uygulanan masajı tok karna yaptırmayın, masajdan iki saat önce hiçbir şey yemeyin.
Posado Margherita; Tulum'un en popüler makarnacısı. 18 yıldır mönüsü aynı. Mekana girip masanıza yerleştiğinizde, bir beyefendi bir sandalye çekip yanınıza oturuyor, size İtalyan lezzetlerini tek tek, tüm detaylarıyla anlatıyor. Bu samimi tavır çok hoş, değil mi?
Canopia, kahvaltı için en ideal adreslerden. Klasik omleti, çırpılmış yumurtayı boş verin; Meksika usulü yumurta Huevos Motulenos'ın mutlaka tadına bakın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA