ABRAHAMSON METODU İZMİR'E GELİYOR

ABRAHAMSON METODU İZMİR'E GELİYOR

Dünya çapında tanınan, enerjiye dayalı doğal arınma yöntemi ”Abrahamson Metodu” 20 Ocak Cumartesi günü İzmir Key Otel’de sigara, şeker&gluteni bırakmak isteyen ve sağlıklı bir yaşam arzulayan danışanları için tüm gün sürecek bir etkinliğe imza atacak.

Dünya çapında tanınan, enerjiye dayalı doğal arınma yöntemi ”Abrahamson Metodu” 20 Ocak Cumartesi günü İzmir Key Otel’de sigara, şeker&gluteni bırakmak  isteyen ve sağlıklı bir yaşam arzulayan danışanları için tüm gün sürecek bir etkinliğe imza atacak.

Ehud Abrahamson’un geliştirdiği  doğal bir metot  olan bio enerji, kristal terapi şifa yöntemiyle kişi, ilk seanstan bağımlılık yada aşırı istek duyduğu  maddeye karşı  iğrenme ve kayıtsızlık hissi ile çıkıyor. Türkiye’de Bepositive bünyesinde hizmet veren “Abrahamson Metodu” dünyada 35 yıldır Türkiye’de 4 yıldır binlerce insanın sigarayı bırakmalarına ve şeker, glüten bırakarak kilo vermelerine  yardımcı oldu.

İzmir’de şeker, glüten, sigara gibi bağımlılıklardan kurtulmak isteyenlerin 0212 9319323 nolu numaradan rezervasyon yapmaları gerekmektedir. ”Abrahamson Metodu” ile özel bir terapist eşliğinde tek seansta daha sağlıklı bir hayata başlayarak, hayatınızın kontrolünü elinize alın.

Abrahamson Metodu Nedir?

Eski Çin Tedavi yöntemleri ile Batı metotlarının birleştiği holistik bir tekniktir Abrahamson metodu, Ehud Abrahamson tarafından bulunmuş  bir bionerji,  kristal terapi ve şifa yöntemidir. 35 yıldır uygulanmaktadır.  Terapi sırasında, vücuttaki karaciğer, böbrek gibi enerji merkezleri, temizleme sürecinden geçerken, aynı zamanda da duygusal tetikleyiciler olan korkular, endişeler ve dikkat dağınıklığı, bu çerçevede temizlenir.

Yer: İzmir Key Otel

Tarih: 20 Ocak Cumartesi

İletişim: BePositive / 0850 202 6202

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.