131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ABONE OLMAYAN BİNALARIN DOĞALGAZ KUTULARI SÖKÜLECEK

21 Nisan 2018, Cumartesi 06:38

     


İzmir Doğalgaz önünde gaz olduğu halde içinde abone olmayan binaların doğalgaz servis kutularının söküm işlemini başlatıyor.

İzmir Doğalgaz abone olmayan kutuların söküleceğini açıkladı. Nisan ayı itibariyle aboneliği olmayan doğalgaz kutularının söküleceğini ilan eden İzmir Doğalgaz “Sökülen bu kutuları yoğun talep olan yerlerde aboneliğini yapmış vatandaşlarımızın binalarında değerlendireceğiz.” dedi.

İzmir Doğalgaz Müdürü Ahmet Yetik “İzmir’de 350 bin hane önünde doğalgaz kutusu olduğu halde kullanmıyor. Her sene önemli bütçeler ayırarak gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla binlerce bina ve haneyi doğalgazla buluşturuyoruz. Ancak geriye baktığımızda on binlerce ev ve dükkan sahibinin doğalgaz kullanmadığını üzülerek görüyoruz. Çeşitli kampanyalarla kullanımını arttırmayı denedik. Yine de başarılı olamadık. Bu ay itibariyle bina önünde doğalgaz kutusu olduğu halde abone olmayan binalardan söküm işlemini başlatıyoruz. Bu kutuları yoğun talep olan vatandaşlarımıza ulaştıracağız.” şeklinde konuştu.

(EREN SARAN)







 
Son Eklenen Haberler