Abdullahpaşaspor kupasına kavuşacak!

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi'nde şampiyonluğu geçtiğimiz hafta garantileyen Abdullahpaşaspor, haftasonu oynayacağı Arıcak Trabzon Gençlik maçıyla kupa kaldıracak

Abdullahpaşaspor kupasına kavuşacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Şampiyon kupasını haftasonu kavuşacak. Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyonluğu geçtiğimiz hafta garantileyen Abdullahpaşaspor, haftasonu oynayacağı Arıcak Trabzon Gençlik maçıyla kupasına kavuşacak.

B Grubu’nda mücadele eden kırmızı – beyazlı takım geride kalan 8 hafta sonunda tüm maçlarını kazanarak açık ara farkla şampiyonluğu garantiledi.

22 Nisan Pazar günü oynanacak olan Arıcak Trabzon Gençlik Maçı’nın ardından düzenlenecek olan törenle 1. Amatör Küme’ye yükselen Abdullahpaşaspor’a kupası takdim edilecek.

Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini söyleyen Abdullahpaşaspor Başkanı Ferhat Evsen, “Pazar günü saat 15.00’te bizlere gönül veren isimleri Gençlik Merkezi Sentetik Saha’ya bekliyoruz. Bu maçla birlikte şampiyonluk kupamıza kavuşacağız ve sevenlerimizle birlikte şampiyonluk coşkusu yaşayacağız. Bize inanan, güvenen her zaman yanımızda olan değerli büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

2. Amatör Küme’de 9. hafta programı şu şekilde;

22 Nisan Pazar

15.00 Arıcak Trabzon Gençlik – Abdullahpaşaspor

17.00 Galatakentspor – Şekerspor

(Gençlik Merkezi Sentetik Saha)

14.00 Baskil Şafakspor – Beyhan Belediye

(Baskil İlçe Sentetik Saha)

14.00 Arıcakspor – Mornikspor

(Palu İlçe Sentetik Saha)