DOLAR 32,5900 % 0.34
EURO 34,8687 % 0.36
GRAM ALTIN 2.507,65 % 0,93
ÇEYREK A. 4.100,00 % 0,93
BITCOIN 2.125.544 1.805
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Google News

ABDULLAH DER’İN ACI GÜNÜ

Son Güncelleme :

24 Mayıs 2019 - 17:43

/ 1.505 views kez okundu.
reklam
ABDULLAH DER’İN ACI GÜNÜ
reklam

İstanbul Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DER’in kayınvalidesi Vasiye İNANÇ hayatını kaybetti. İnanç İstanbul’da kılınan cenaze namazının ardından Erzincan’ın İliç ilçesine bağlı çilesiz köyüne getirilerek burada toprağa verildi.

İstanbul Ataşehir Belediyle Başkan Yardımcısı Abdullah DER’in kayınvalidesi Vasiye İNANÇ hayatını kaybetti. İnanç için İstanbul Bahçelievler Hacı Bektaş-ı Veli Kültür ve Tanıtım Derneği Cemevinde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Abdullah DER ve ailesinin yanı sıra Erzincanlı eski bakanlardan Mustafa KUL, AYADER Başkanı Gürsel SARIMADEN, Erzincanlı iş adamları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, İstanbul’daki Erzincan derneği üyeleri ve kalabalık bir cemaat katıldı.

Vasiye İNANÇ burada kılınan cenaze namazının ardından Erzincan’a getirilerek İliç İlçesi Çilesiz Köyü Cem evinde kılınan cenaze namazıyla birlikte toprağa verildi. ERT Şah Medya olarak Vasiye İNANÇ’a Allah’tan rahmet , Abdullah DER ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Haber: Haber merkezi

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.