Abdullah Avcı'dan Quaresma kararı!

23.06.2019 - 11:39 | Son Güncellenme: 23.06.2019 - 14:39

Abdullah Avcı'dan Quaresma kararı!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başladı. Takım oyununun önemini her fırsatta dile getiren tecrübeli teknik direktör, transfer listesini yönetime verdi. Avcı'nın Quaresma raporu da ortaya çıktı. Quaresma Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Yaşanan gelişmeler ve ayrıntılar şöyle...

Avcı transfer listesini iletti

Avcı yapılacak transferlerin yanında takımdan ayrılmasını istediği isimleri de yönetime iletti.

Yönetim transfer için çalışıyor

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak için çaba sarf eden siyah-beyazlı yönetim çalışmalarına hız verdi.

Transferler kampa yetiştirilmeye çalışılıyor

Hem UEFA Avrupa Ligi hem de ligde zorlu bir periyot bekleyen Beşiktaş'ta transferler yeni sezon kampına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Avcı, Quaresma'yı istemiyor

Avcı aynı zamanda takımda düşünmediği oyuncuların ayrılması gerektiğini yönetime iletti.Abdullah Avcı, Ricardo Quaresma'yı istemediğini yönetime bildirdi.

Quaresma ile yollar ayrılacak

Hürriyet'in haberine göre; siyah-beyazlı formayı iki ayrı dönemde toplamda 6 sezon giyen Ricardo Quaresma ile yollar ayrılıyor.

Abdullah Avcı kararını verdi

Takımdan gönderilecek ve kalacak futbolcuların belirlendiği toplantıda Quaresma'nın durumunu da görüşen yöneticiler ve teknik direktör Abdullah Avcı, ayrılık kararı aldı.

Genç ve takım oyununa uygun bir isim alınması istendi

Q7'nin geçen sezonki istatistikleri üzerinde yaptığı inceleme sonucunda olumsuz görüş bildiren Avcı, artık 35 yaşına gelen Portekizli futbolcunun yerine daha genç ve takım oyununa uygun bir ismin alınmasını istedi. Yönetim de aynı doğrultuda karar verdi.

Quaresma'ya kulüp bulunması istenecek

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Quaresma'nın menajerini İstanbul'a çağıran Beşiktaş yönetimi öncelikle 'oyuncuna kulüp bul' diyecek.

Quaresma'ya tazminat verilecek mi?

Karşı taraf,  "Alacaklarımızı ödeyin ve bonservisi bedelsiz verin" derse bu kez, küçük bir tazminat karşılığında sözleşmenin feshedilmesi teklif edilecek.

Quaresma kalırsa ne olacak?

Quaresma gelecek sezon da kalması durumunda 1 milyon 750 bin Euro ücret ve oynadığı maçlarda her puan için 4 bin Euro alacak.

Senin için hazırladığımız haberler