16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Başakşehir, Hoffenheim'a kaybetti sosyal medya Abdullah Avcı'ya faturayı kesti

Dün gece Hoffenheim'a 3-1 kaybeden Başakşehir, futbolseverleri şaşırtırken, sosyal medya Abdullah Avcı'ya karşı ateş püskürdü.

20 Ekim 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Başakşehir, Hoffenheim'a kaybetti sosyal medya Abdullah Avcı'ya faturayı kesti

Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde Bundesliga ekibi Hoffenheim'a 3-1 mağlup olduğu maçta teknik direktör Abdullah Avcı'nın oyuncu tercihleri olay oldu, sosyal medya adeta yıkıldı. Medipol Başakşehir'in yıldızları  Adebayor ve Mossoro, Beşiktaş maçı öncesi Abdullah Avcı'nın tercihiyle Almanya'ya götürülmedi.  Visca ve Emre de rahatsızlıkları nedeniyle forma giymedi. 

Sahaya rotasyonlu bir kadroyla çıkan Abdullah Avcı'nın bu kararı pazartesi günü oynanacak Beşiktaş maçıyla ilişkilendirildi, tecrübeli çalıştırıcı bu konuyla ilgili "Ne çıkartsak konuşulacak. Futbolcu ruhunu, sporcu ruhunu bilmek gerekir. Bire bir maç yapsak da kazanmak isteriz. Sahadaki oyuncular çok değerli isimler. Beşiktaş maçıyla sezon bitmiyor, daha 9. hafta. Her maça ayrı plan ve stratejiyle hazırlanacağız." şeklinde konuştu. 

Sosyal medyada ise Avcı'ya oldukça ağır tepkiler vardı. İşte o paylaşımlar;

- Abdullah Avcı, Avrupa Avrupa diye yatıp kalkıyordu. En kritik grup maçında 3-4 as oyuncusu oynuyor. Beşiktaş’ı yeneyim Avrupa feda olsun

Abdullah Avcı maça gitti mi? @ibfk2014

Madem lig sizin için önemliydi, neden Karabükspor maçında Avrupa maçı var diye yedek kadroyla çıktın

Abdullah Avcı Mert Günok, Mehmet Batdal gibi isimleri oynatıyor bu ne korku ?

 Abdullah Avcı Avrupa maçına nasıl yedek kadro ile çıkarsın? Eğer temsil edemeyeceğini düşünüyorsan Avrupa'ya gidip ülke puanını eritme.