ABDULKADİR AYDIN´DAN ÖMER ÇOMAKLI´YA TEŞEKKÜR

ABDULKADİR AYDIN, "ÖMER ÇOMAKLI BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ"

ABDULKADİR AYDIN´DAN ÖMER ÇOMAKLI´YA TEŞEKKÜR

 

 

Yeni Nesil Üniversite Vizyonu çerçevesinde çalışmalarına devam eden Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, geçtiğimiz hafta içerisinde ilçe ziyaretlerinin üçüncüsünü Horasan´a gerçekleştirmişti.

Atatürk Üniversitesinin tarım ve hayvancılıkla ilgili birim yöneticileriyle birlikte geçtiğimiz hafta içerisinde Horasan´ı ziyaret eden Rektör Çomaklı´yı girişimci yenilikçi üniversite anlayışının bir ayağı olarak gerçekleştirilen bu ziyaretinden dolayı kutlayan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Atatürk Üniversitesinin gerek şehrimiz gerekse İlçemiz Horasan adına büyük bir önem arz ettiğini belirtti.

Rektör Ömer Çomaklı´nın geçtiğimiz hafta içerisinde Horasan ilçesinde gerçekleştirmiş olduğu ziyeret esnasında Horasan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kenan Yakut, Büyükşehir Belediye Başkanlığından yetkililer, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, ilçe parti temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşların katıldığı toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdulkadir Aydın, İlçemizde son günlerde buzağı ölümleri sayısının arttığını, aynı zamanda kene ilacı eksikliğini, brusella ve şap hastalığının ilçemizde çiftçilik yapan vatandaşlarımızın en büyük sorunları arasında olduğunu dile getirerek Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ömer Çomaklı´nın bundan sonra Türkiye´nin en iyi fakültelerinden olan Veteriner ve Ziraat Fakültelerimizin tecrübelerinden yararlanacağımızın sözünü vermesinin tüm Horasan halkı olarak sevincini yaşıyoruz dedi.

Hayvan hastalıklarından tutun, tohumculuğa kadar her alanda yardımcı olmaya hazırız. Hizmeti ve bilimi ayağınıza getiren üniversite anlayışıyla çalışıyoruz. Ziraat ve Veteriner Fakültelerimiz daima çiftçimizin hizmetindedir.? diye konuşan Ömer Çomaklı´yı Tüm horasan halkı adına başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyoruz diye konuşan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Erzurum´dan kalkıp ilçemize hiçbir çıkar gözetmeksizin, sadece vatandaşımızın Üniversitemiz imkânlarından faydalanması için gelen Prof. Dr. Ömer Çomaklı´nın bugüne kadar Atatürk Üniversitesinde görev yapmış hiç bir rektörümüzün yapmadığı bu ziyereti ilk kez gerçekleştirmesinden duyduğumuz menuniyeti tekrar dile getirerek Ömer Çomaklı´nın göreve geldiği ilk günden beri ?Yeni Nesil Üniversite Vizyonu? çerçevesinde yeniden yapılanma çalışmalarının da takipçisi ve destekçisi olduklarının altını çizen Abdulkadir Aydın, Halkımıza hizmet noktasında bizlerin destekçisi olmak için bize kucak açan ve Horasan halkkına hayvancılık ve tarım husunda her türlü desteği vereceklerine söz veren Atatürk Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ömer Çomaklı´ya Teşekkür ediyoruz dedi. 

/resimler/2018-3/21/0307575128900.jpg

 

/resimler/2018-3/21/0309129192860.jpg

 

/resimler/2018-3/21/0309506224843.jpg

 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı