ABD'nin Afrin 'saldırı altında' açıklamasına TSK’dan fotoğraflı cevap

ABD'nin Afrin 'saldırı altında' açıklamasına TSK’dan fotoğraflı cevap

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan ‘endişeliyiz’ vurgusuyla yapılan “Afrin TSK ve ÖSO’nun saldırısı altında” açıklamasının ardından TSK Twitter hesabından fotoğraflı paylaşım yaptı: Sivil/masum kişiler, çevre, tarihi eserler ve dini/kültürel yapılar Türk Silahlı Kuvvetleri için dokunulmazlarıdır.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Afrin'den son 48 saattir gelen haberler nedeniyle derin endişe duyduklarını açıkladı. Nauert'in yaptığı yazılı açıklamada, "Yağma haberleri de bizi kaygılandırıyor" ifadesi yer aldı. Bu açıklamalardan hemen sonra TSK Twitter hesabından bir fotoğraf paylaştı. Paylaşılan fotoğraf ve açıklama TSK'dan ABD'ye mesaj olarak değerlendirildi. İşte TSK'nın paylaştığı fotoğraf ve açıklama


TSK yaptığı paylaşımda, "Sivil/masum kişiler, çevre, tarihi eserler ve dini/kültürel yapılar Türk Silahlı Kuvvetleri için dokunulmazdır!" ifadelerine yer verildi.

18-03/19/6.Jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN