ABD'den beklenmedik haber! Şaşkına çeviren korona gelişmesi

ABD'nin Illinois eyaletinde koronavirüs nedeniyle bir bebek hayatını kaybetti. Bu ölüm ABD'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk bebek vakası olarak kayıtlara geçti.

ABD'den beklenmedik haber! Şaşkına çeviren korona gelişmesi
ABD'den beklenmedik haber! Şaşkına çeviren korona gelişmesi
GİRİŞ 29.03.2020 06:45 GÜNCELLEME 29.03.2020 07:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Dünyayı kasıp kavuran koranavirüs ilk kez bir bebeğin ölümüne neden oldu. Gerçekleşen bu ölümün ardından herkesin gözü kulağı yetkililerden yapılacak olan açıklamalara çevrildi.

 

 

Yayılmaya ve korku yaymaya devam eden corona virüsü hakkında yeni gelişmeler meydana geliyor. Uzmanlar tarafından virüsün bebek ve gençlerden etkili olmayacağı ifade edilmişti ancak bir bebek koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

Bu ölüm ABD'de koronaviüs nedeniyle ölen ilk bebek vakası olarak kayıtlara geçti.

 

 

YORUMLAR 8
  • Tuncay 4 yıl önce Şikayet Et
    Beyler ölen bebek bebek daha dünyadaki bütün kötüleşen şeylerden münezzeh başkalarının ölümünü Allah'tan dilemek Müslümanlığın en zayıf noktası Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Imf 4 yıl önce Şikayet Et
    81 ülke imf'ye başvurmuş korona kredisi için... bu da hesapların da var mıydı acaba?
    Cevapla
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında hangi ülke olursa olsun insanların, bebeklerin ölümü bizleri üzer. Ama yaklaşık 100 senedir Müslüman ülkelere özellikle son yıllarda yaptıkları zulüm, katliam, uranyum katkılı silahlara katliam, 11 Eylül oyunu, Afganistan, Irak, Yemen, Libya ve Suriye'de, Bosna'da, Çeçenistan'da ve daha nice Müslüman devlet ve yerlerde yaptıkları zulüm ve katliamlar bizi Amerika, Avrupa, Rusya ve Çin'e karşı öyle öfke, kin ve intikam ile doldurduki artık bu zalimleri vuran hiç bir facia bizlerde zerre kadar üzüntü oluşturmuyor. Kendileri etti, kendileri bulsun bedduası dudaklarımızda, rahmet dilemeye vicdanımız müsaade etmiyor artık.
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Iraklıların suriyelilerin afganların ve bilmedigimiz diger mazlum halkarın .bedduaları cocukların bagıra bagira ölmeleri bazılarınında .eziyetle can vermesi ...abd ve diyer petrol baronlarının kolesi olmus devletler . Allahın gazabı agır olacak .
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    basta afganistan irak ve suriye de oldurdukleri bebeklerin ahi yerde mi kalacak sandiniz elbet birgun bir sekilde cikacakti bu salgin cin de basladi putperest cinliler ne yaptida virus u durdurmayi basardi kimse bilmiyor ama virus sonradan ulastigi katliamci ulkelerde buyuk yayilma ve olumlere sebep olmaya devam ediyor dunyayi somuren abd ve basta afrika olmak uzere pek cok ulkeyi somuren avrupa virusten en cok etkilenen ulkeler bu gidisle abd de cok can kaybi olacak baska ulkelerde bebeklere birsey yapmayan virus katliamci abd de bebekleri bile olduruyorsa ALLAH in gazabi onlari buldu demektir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı