ABD'de Ermenistan Yunanistan ve PKK yan yana

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın görüşmesi sırasında Beyaz Saray önünde Türkiye karşıtı gösteri düzenledi. Türkiye karşıtı gösterilerde terör örgütü PKK lehine slogan atılan protestoda, Yunanistan ve Ermenistan bayraklarının da olması dikkati çekti.

ABD'de Ermenistan Yunanistan ve PKK yan yana
ABD'de Ermenistan Yunanistan ve PKK yan yana
GİRİŞ 13.11.2019 22:43 GÜNCELLEME 13.11.2019 22:43
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

ABD'deki Ermeni dernekleri ve terör örgütü PKK yandaşları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başkan Donald Trump arasında Beyaz Saray'da yapılan görüşme esnasında Türkiye karşıtı gösteri düzenledi.

Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA), tarafından öncülük edilen protestoya, PKK sempatizanlarının yanı sıra Ermeni Gençlik Federasyonu ve PKK'ya verdiği destek ile bilinen Demokrasi İçin Amerikan Rojava Merkezi (ARCDEM) gibi gruplar da katıldı. 

Bazı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının da desteklediği ve terör örgütü PKK lehine slogan atılan protestoda, Yunanistan ve Ermenistan bayraklarının da olması dikkati çekti. 

Öte yandan, olay yerinde görüntü almaya çalışan AA muhabirleri ise PKK sempatizanları tarafından hakarete uğradı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın daveti üzerine çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere dün ABD'nin başkenti Washington'a gelmişti.

Erdoğan ile Trump arasında yapılan görüşmede, Suriye konusunda varılan mutabakatın hangi ölçüde uygulandığı, ABD'nin yeni dönemde YPG/PKK ile ilişkisi ve iki ülke arasındaki ticari hacmi arttırmak konularının ele alındığı belirtildi.

YORUMLAR 75
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız araçtan inerken beyaz saray askerlerine iyi bakın. Kime Selam veriyorlar. Büyük bir devlete saygısından dolayı. Oraya yunanistan gelse Trump dışarı bile çıkmaz. Eftem püftem geçerlerdi. Emin olun. Yunanistan bir ülke değil sadece toprak.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yediğiniz dayak az geldi heralde. Yine beyaz saray önünde bir dayak şart.
    Cevapla
  • Oğuzhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalist köpekler. Havlayıp bakayım. Tenis topu atsak geri getirirler mi? Eğitimli mi bunlar ? Ve en önemlisi aşıları tam mı?
    Cevapla
  • CHPKKli 4 yıl önce Şikayet Et
    CeHaPe de oradadır iyi bakın Vatansız Lara...
    Cevapla
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi bakmak lazım arada chp-hdp-saadet ve iyi partiden adamlar da olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt