Ortaokulun spor salonunda AKP'ye üyelik faaliyeti!

İstanbul Sancaktepe'deki Şehit Er Hasan Genç Ortaokuluna ait spor salonunda AKP broşürleri ve üyelik formları, kamusal alanların, eğitim ve sağlık kurumlarının AKP'nin siyasi faaliyetlerinde nasıl kullanıldığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber Merkezi

AKP teşkilatları, bulundukları lokasyonlardaki kamusal hizmet alanlarını siyasi parti faaliyetinde pervasızca ve kuralsızca kullanmaya devam ediyor. Bunun son öneklerinden biri de Sancaktepe'deki bir ortaokulda yaşandı.

İstanbul Sancaktepe'de bulunan Şehit Er Hasan Genç Ortaokuluna ait spor salonunun beden eğitimi öğretmeni odasındaki AKP broşürleri ve partiye üyelik formları, AKP yandaşı kamu çalışanlarının görev yaptıkları kurumları siyasi parti faaliyet alanı olarak kullandıklarını bir kez daha kanıtladı.  

Ortaokulun spor salonunun temizlik sorumlusu Adem Özer'in, bu tür siyasi faaliyetlerde bulunduğu, kendisinin daha önce başka bir konudan dolayı BİMER'e şikayet edilmesine rağmen görevini sürdürdüğü öğrenildi. Okul yönetiminin de bu duruma göz yumduğu vurgulandı.  

CHP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ: OKUL AKP'NİN ARKA BAHÇESİ Mİ? 

Olay, Sancaktepe Belediye Meclisinin CHP'li üyesi Sinan Doğan'ın sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. 

Doğan, paylaşımında fotoğraflarla gözler önüne serdiği olayı şöyle yorumladı: 

"Sancaktepe'de bir devlet okuluna ait kapalı spor salonunda bir yanda öğrenciler ders yaparken, diğer yanda yönetim odasında AKP mahalle temsilciliği gibi AKP'ye üyelik yapılıyor. Devletin iki kurumu AKP'nin arka bahçesi gibi çalışıyor.

1- (İlçe Milli Eğitim) Bu durumu görmezden gelen okul müdürü, şube müdürü ve ilçe milli eğitim müdürü acaba masraflarını karşıladığı için Belediye Başkanı'na teşekkürler ettikleri Afyon Oruçoğlu Termal tesislerindeki tatilin diyetini mi ödüyorlar? İlçe Milli Eğitim ve okul yönetimi Ortadağ'da bir amatör spor kulübünün idman yaptığı halı saha okul sınırlarında kalıyor diye tabiri caiz ise amatör spor kulübünü kovmaya çalışırken bu kapalı spor salonunundaki aymazlık neyin nesi?

2- (Sancaktepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü) İlçedeki spor salonlarından sorumlu olan kültür müdürlüğünün bilgisi dahilinde mi yapılıyor bu üyelikler? İlgililer buraları denetlemiyor mu?

Adem Özer kimdir? Kurumda asıl görevi nedir? AKP teşkilatındaki görevi nedir?

Şimdi bunları görünce sorulması gereken bir soruda okuldaki öğrencilere baskı uyguluyorlar mı?"