ABD Genelkurmay Başkanı'ndan tarihi itiraf!

ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford, ABD’nin başta Rusya ve Çin olmak üzere rakipleri üzerindeki askeri üstünlüğü kaybettiğini belirtti.

ABD Genelkurmay Başkanı'ndan tarihi itiraf!
ABD Genelkurmay Başkanı'ndan tarihi itiraf!
GİRİŞ 17.11.2017 11:07 GÜNCELLEME 17.11.2017 17:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Massachusetts’teki Tufts Üniversitesi’nde konuşan Dunford, Rusya, Çin ve diğer ülkelerinin ABD’nin savaş yöntemlerini inceleyerek kendi imkan ve stratejilerini Washington’un üstünlüğünü minimuma indirgeyecek biçimde geliştirdiğini vurguladı.

 

'ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ KAYBEDİYORUZ'

Dunford, ''Örnek olarak Avrupa'daki deniz kuvvetleri ittifakını alırsak Rusya, Transatlantik bağların bizim için NATO kapsamındaki yükümlülüklerimizi yerine getirme açısından çok önemli olduğunu anlıyor'' dedi.

Dunford, ''Son 10-15 yılda üstünlüğümüz daha muğlak hale geldi. Üstünlüğümüz artık eskisi kadar büyük değil'' diye ekledi.

YORUMLAR 20
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    boyu nekadar küçük olursa olsun ismi büyükse o hep büyüktür hiç yoğurtçu benim yoğurdum ekşi dermi kimbilir bunların politikasının hangi satırından almıştır ben eskisi gibi kuvetli deyilim bırakın bu hiçkimsenin anlayamadığı açık konuşuyormuş yapmayı ben inanmadım inananda kendi saflığı.
    Cevapla
  • 2023 6 yıl önce Şikayet Et
    insanligi kaybettiniz gelicekte yeriniz yok. dunya donuyor bakalim.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    tabi üstünlüğünüz azalmaya başladı ülkemizin etrafını çevirmeye başladınız. ne yaparsanız yapın bu iş tersine dönecek hortlak gözlü ABD komutanı. şeytan bile sizden daha az çalışıyor şu an. çünkü avaneleriniz iyi organize olmuş fakat bu ülkenin bir ruhu var. o ruh bir şahlandı mı önünde kimse durmaz.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık katili vampirler ortadoğudan def olun gidin amacınız ortadoğuyu büyük israil için parçalamak ve daeş ile pyd'yi bunun için kullanıyorsunuz.
    Cevapla
  • diyarbakır türkmen 6 yıl önce Şikayet Et
    türkiye sizin yok edecek inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı