ABANT TENİS İHTİSAS KULÜBÜ SOKAK TENİSİ VE OKUL STANDI AÇTI

15 Eylül 2018

Marka Şehir Bolu ve 6.Uluslararası Köroğlu Festivali spor etkinlikleri çerçevesinde, Abant Tenis İhtisas Kulübü

Marka Şehir Bolu ve 6.Uluslararası Köroğlu Festivali spor etkinlikleri çerçevesinde, Abant Tenis İhtisas Kulübü Kent Meydanında sokak tenisi için kort kurdu ve tenis okulu kayıtları için stant açtı.
6.Uluslararası Köroğlu Festivali spor etkinlikleri kapsamında tenis okulu kayıtları da yapan Abant Tenis İhtisas Kulübüne ilgi hayli fazla.
Her yaştan insanı tenis sporunu sevdirmek ve Bolu'da yaygınlaştırmak için yoğun mesai harcayan Abant Tenis İhtisas Kulübü, 6. Uluslararası Köroğlu Festivalinde sokak tenisi ile sporseverlerin ilgisini çekiyor.
Abant Tenis İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahi Çolak; "Marka Şehir Bolu ve 6.Uluslararası Köroğlu Festivali  spor etkinlikleri nedeniyle sokak tenisi kortumuzu kurduk. Tenis Okulu kayıt standımızda tenis okulumuza kayıtlarımız devam etmektedir.Beş yaş ve üzeri her tenis severi tenis okulumuza kayıt edebiliyor ve uzman hocalarımızın gözetiminde ders verebiliyoruz" dedi.
Marka Şehir Bolu ve 6.Uluslararası Köroğlu Festivali spor etkinlikleri çerçevesinde, Abant Tenis İhtisas Kulübü tarafından, Kent Meydanında kurulan sokak tenisi kortunu ve tenis okulu standını gezen Köşe Yazarımız ve emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Nuri Gürsoy " Abant Tenis İhtisas Kulübü ie yeni tanıştım. Düzenlemiş oldukları turnuvaya iştirak ettim. Abant Tenis İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi, iyi bir tenisçi ve iyi bir insan olan Selahi Çolak ile turnuvada karşılaşma o fırsatım da oldu.Tenis sporu farklı ve mutlaka tanışılması gereken, her yaşta insanın oynayabileceği, bilhassa çocukların erken yaşta başlaması gereken bir spor dalı.Tenis sporunu her aileye, her yaştaki insana, çocuklara,öğrencilere ve elbette gençliğimize kesinlikle öneriyorum." dedi.  

ABANT TENİS İHTİSAS KULÜBÜ  SOKAK TENİSİ VE OKUL STANDI AÇTI
ABANT TENİS İHTİSAS KULÜBÜ  SOKAK TENİSİ VE OKUL STANDI AÇTI

52150 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065324783325195