SON DAKİKA

AA duyurdu! FETÖ mensupları kilisede buluşuyor

ABD’de yaşayan bazı FETÖ mensuplarının, buluşma mekanı olarak kiliseyi kullandığı ortaya çıktı.
Güncelleme: 14 Haziran 2018, Perşembe - 12:08
ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan bazı  Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  mensuplarının, düzenli olarak gittikleri bir  kiliseyi buluşma mekanına çevirdikleri ortaya çıktı. 

New Jersey eyaletinin Cliffside Park semtinde her akşam bir araya  gelen FETÖ mensupları, AA ekibi tarafından görüntülendi.
Son dakika: AA duyurdu! FETÖ mensupları kilisede buluşuyor
Bölgede yaşayan birçok FETÖ'cünün, 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde  Türk toplumuna ait  Bergen Diyanet Cami Kültür Merkezi bulunmasına rağmen Trinity  Episcopal Kilisesi’ni tercih etmesi dikkatleri çekti.
Son dakika: AA kare kare yayınladı! FETÖ mensupları bakın nerede buluşuyor
Gündüz ABD bayrağını öpüyor, gece kiliseye gidiyor

Kiliseye gelenler arasında, FETÖ darbe girişiminin kilit ismi firari  Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım'ın işyerinde Amerikan bayrağını  öpen Türk çalışanının da yer aldığı görüldü.
Son dakika: AA duyurdu! FETÖ mensupları kilisede buluşuyor
Yıldırım'ın  New Jersey eyaletinin Manhattan manzaralı Edgewater  semtindeki lüks oto satışı ve tamiri yapılan işyerinde AA tarafından çekilen  görüntülerde, Abdulhadi Yıldırım’ın önce kendisinin Amerikan bayrağını öptüğü,  sonra yanındaki yeşil tişörtlü çalışanına öptürdüğü kameralara yansımıştı.  Yıldırım’ın aynı çalışanı daha sonra ABD bayrağını eline alarak coşkuyla  sallamıştı.
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler