Bu haber kez okundu.

A Milli Takım, Şenol Güneş'le şahlandı

Rumen teknik adam Lucescu'dan aldığı A Milli Takımı adeta ayağa kaldıran Şenol Güneş, 3'ü resmi 2'si hazırlık olmak üzere 5 maçtan 5 galibiyet çıkarmayı başardı.

ŞENOL GÜNEŞ FİRE VERMEDİ

Şenol Güneş yönetimindeki milliler 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda önce Arnavutluk'u 2-0, ardından Moldova'yı 4-0 yendi. 

Elemelere şahane bir başlangıç yapan A Milli Takımımız, hazırlık maçlarından Yunaistan'ı 2-1, Özbekistan'ı ise 2-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

DÜNYA ŞAMPİYONU FRANSA'YI DEVİRDİK
Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, Fransa karşısında da kazanmayı bildi. 2018 Dünya Kupası'nı kazanarak tarihi bir başarı elde eden Fransa'yı 2-0'lk skorla deviren Türkiye, eleme maçlarında 3'te 3 yaparkan, Güneş'le çıktığı 5 maçta da galibiyet almayı başardı.

A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri H Grubu dördüncü maçında 11 Haziran Salı günü deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.