Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ONUN GÜZELLİKLERİNİ, ÖZELLİKLERİNİ ANLATMAKTIR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftüsü Bekir Gerek ve müftülük çalışanları, Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.
 
TEŞEKKÜR EDERİM
Ziyarette İl Müftüsü Bekir Gerek,  Peygamberimizin güzel ahlakı hakkında bilgiler verdi. Ayrıca ilimizdeki Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hakkında da bilgiler verdi. Vali Ali Kolat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretçilere teşekkür etti. Vali Kolat yaptığı konuşmada: ‘Ben Müftülük camiası mensuplarını, sivil toplum kuruluşlarını yaptıkları çalışmalardan dolayı kutluyorum. Herhalde bu dünyada yapılabilecek en güzel şey; Peygamberimizi anlatmaktır. Onun güzelliklerini, özelliklerini anlatmaktır. Bu vesileyle Peygamberimiz anlatıldığı sürece, onun mesajları kabul gördüğü sürece huzurumuzun çok daha iyi yerlere geldiğini gördük. Onun mesajları ve hayat anlayışı inşallah ülkemizde daha da yaygınlaşarak devam eder. Sizlere de bu tür çalışmalara vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum”
 
KOLAT’A GÜL TAKDİM EDİLDİ
“Ayrıca bu yıl ki temaya da uygun olarak dinimizin şöyle bir özelliği var. Hiç kimsenin anlayışına müdahale etmiyor. Senin dinin sana, benim dinim bana diyor. Sorgulamayı insanlara bırakmıyor, Allah kendisi sorguluyor. Bizim amacımız insanların huzur ve güven içerisinde insanların inançlarını yapabilmeleridir. Birlik ve beraberlik içerisinde düşüncelerini ifade edebilmeleridir. Dolayısıyla İslam’ın yaşandığı yerlerde, Alevi olsun, Sünni olsun, hatta Yahudi olsun, Hristiyan olsun, Ermeni olsun, herkes inancını huzur içerisinde yaşıyor. Zaten ülkemizde bu konularla ilgili çok ciddi mesafeler alındı. Çok iyi çalışmalar yapıldı. Çok iyi bir noktaya geldik. Ama bununla yetinmeyeceğiz. Daha iyi bir Türkiye, daha huzurlu bir Türkiye için çalışacağız. Herkesin huzur ve güven içerisinde; inancını, ibadetini, yapabildiği bir Türkiye için çalışacağız.” dedi. Daha sonra İl Müftüsü Bekir Gerek, Vali Ali Kolat’a, Kutlu Doğum Haftasının simgesi olan gül takdim etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu