Anlık Bildirim

80 güne kadar kullanım süresi sunan Garmin Tactix Delta tanıtıldı

Garmin Tactix Delta tek bir tuşla tüm verilerinizi silebiliyor, depolamayı engelleyebiliyor ve en önemlisi tasarruf modu ile 80 güne kadar uzayabilen bir kullanım süresi sunuyor.

80 güne kadar kullanım süresi sunan Garmin Tactix Delta tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bugün giyilebilir cihazlar oldukça geniş bir kullanım alanına sahip. Çocuklardan yetişkinlere ve yaşlılara kadar farklı yaş gruplarının yanında zorlu ortamlar gibi özel durumlar için de özel akıllı saatlere ihtiyaç duyuluyor.

Garmin Tactix Delta özellikleri ve fiyatı

Garmin Tactix serisine eklenen son model Delta, askeri standartlarda darbelere ve uya dayanıklılık sunmasının yanında kişisel verilere yönelik bazı önemli özellikleri ile de hitap alanını genişletiyor. Ayrıca etkileyici bir kullanım süresine de sahip.

Garmin Tactix Delta modeli 1.4 inçlik bir ekran barındırıyor. Güç yönetimi sayesinde hangi özelliği açtığınızda ne kadar kullanım süresi elde edebileceğinize dair tahminler alabiliyorsunuz. Hayalet modu ise verilerinizin saat üzerinde depolanmasını ve paylaşılmasını engelliyor. Ayrıca bir tuşa basarak saatteki tüm verileri temizliyorsunuz.

Adından anlaşılacağı üzere saatte bazı taktik özellikler mevcut. Jumpmaster modu hava sporları ile uğraşanlar için hedeflerine yardım ederken gelişmiş GPS yongası ekranda iki koordinat seti gösterebiliyor.

Bildirim ve mesajları ekranda gösteren akıllı saat 2000 şarkıya kadar depolayabiliyor. Garmin Pay ödeme sistemini destekleyen akıllı saat 21 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Belirli özellikleri kırpan tasarruf modu sayesinde de 80 güne kadar kullanılabiliyor. Saat 900$ gibi oldukça uçuk bir fiyata sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5996 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Garmin, garmin tactix delta ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim