Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YAHŞİHAN  KUTLU DOĞUMU KUTLADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Yahşihan Belediyesi Parkında Yahşihan İlçe Müftülüğü tarafından “Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.
BİRLİKTE YAŞAMA RUHU
Program Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, Belediye Başkanı Ahmet Sungur,  İl Müftüsü Bekir Gerek, İlçe Müftüsü Arif Bayrak Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. 2015 yılı Kutlu Doğum Haftası Sempozyumu ana temasının “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Hukuku” olarak belirlendi.
RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Mehter Takımı tarafından mini konser verildi. Renkli görüntülere sahne olan mehteran ekibinin konserinin ardından program okunan Kuran-ı Kerimin ardından ilçe Müftüsü Arif Bayrak ve İl Müftüsü Bekir Gerek’in günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmaları ile başladı.  Kutlu Doğum Haftası Programına katılan vatandaşlara günün anısına Gül, Dua Karteleksi ve çeşitli kitaplar dağıtıldı. Düzenlenen program verilen ikramlar ve seslendirilen İlahilerle son buldu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu