1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. 74 Parsel'de son durum ne? Başkan Duruay açıkladı
74 Parsel'de son durum ne? Başkan Duruay açıkladı

74 Parsel'de son durum ne? Başkan Duruay açıkladı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçenin kanayan yarası haline gelen 74 Parsel İmar Planıyla ilgili son gelişmeleri açıkladı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçenin kanayan yarası haline gelen 74 Parsel İmar Planıyla ilgili son gelişmeleri açıkladı. Konya Yolu projesi ve yeni hastane hakkında da açıklamalar yapan Başkan Duruay " Ufak bir sıkıntı oldu ama 74 parseli çözüme kavuşturacağız." dedi.

İşte o açıklamalar;

-MÜJDE YAKINDA VERİLECEK

Konya Yolu'nun ikiye bölünmüşlüğüyle de ilgili konuşan Duruay alt geçit projesinin onaylandığını ve yakın zamanda müjde beklediklerini söyledi.

-YENİ HASTANE İÇİN İNŞAAT RUHSATI ALINDI

-SIKINTI YOK

200 yataklı yeni hastaneyle ilgili bir sorun olmadığını söyleyen Başkan Duruay ihaleyi alan firmanın belediyeye ruhsat için başvurduğunu ve inşaat ruhsatını aldığını söyledi. Hasvak Devlet Hastanesi'nin arkasında ek bina yapımının devam ettiğini söyleyen Duruay "Oraya güzel bir poliklinik yapıyoruz Gölbaşı Belediyesi olarak. İnşallah Eylül ayında açılışını da yapacağız." diye konuştu.

-74 PARSEL ÇÖZÜME KAVUŞACAK

74 Parselle ilgili planın onaylandığını ifade eden Duruay, bölgeyle ilgili istemedikleri olaylar yaşandığını söyledi. Bazı hak sahipleriyle protokol yapıldığını ifade eden Duruay "Protokolle ilgili bir abimiz, bir arkadaşımızda bir sıkıntı oldu. İnşallah onunla ilgili de çözüm yolunu arıyoruz. 74 parseli de çözüme kavuşturacağız, tıpkı Örencik'te olduğu gibi." dedi. 

Bu haber toplam 2425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.