7 yıldır ıslah bekliyor

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu'nün Budaközü ve Di çayı derelerinin 7 yıldır ıslah edilmeyi beklediğini söyledi.

02 Haziran 2020 Salı 22:22
7 yıldır ıslah bekliyor

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçe sınırlarından geçen Budaközü ve Di çayı derelerinin  7 yıldır ıslah edilmeyi beklediğini hatırlatarak, "Sungurlu'yu üvey evlat görmeye devam ediyorlar." dedi.

SEL FELAKETİ YAŞANIYOR

Sungurlu’da olası sel felaketlerine davetiye çıkartan Budaközü ve Di çayı dereleri 7 yıldır ıslah edilmeyi bekliyor.

Yıllardan beri el vurulmayan Di çayı ve Budaközü çaylarında 2013 yılının Ocak ayında Ankara’dan Sungurlu'ya gelen DSİ 5. Bölge Müdürlüğü ekipleri ıslah çalışması için düğmeye basmıştı. 7 yıl geçmesine rağmen bir türlü yatırım programına alınmayan dere ıslahı halen çözüm bekliyor

OSMANCIK'I ÖRNEK GÖSTERDİ

‘Kızılırmak ıslah Projesi kapsamında Osmancık'a 3.5 milyon ödenek ayrılırken, yılan hikayesine dönen ve maalesef her konuda cezalandırılan Sungurlu'mun dere ıslahı neden yapılmıyor?' diye soran Başkan Şahiner, "Burada olabilecek bir sel taşkında can veya mal kaybı yaşanırsa bunun hesabını kim verecek? Bu sene de kendi imkânlarımızla derelerimizin ıslah çalışmasını yaptık. Takdiri siz değerli kamuoyuna bırakıyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 02.06.2020 22:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk 2020-06-03 08:48:09

Hükümetin yaptığı cezaevini,yüksek okulu ve yurtları beğenmeyen,görmezden gelen,istemeyen zihniyet "dereler çağlar oldu gözlerim ağlar oldu" diyerek yapamayacağı işler için vatandaşı yönlendirme derdinde.Allah sizi ıslah etsin.

Avatar
kanka 2020-06-03 10:03:07

kankalarından öğrendiler demekki yapmayacagı yapmayacağı işleri yık getsin istanbul izmir ankara bld leri gibi