Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

65 yaş üzeri işletme sahipleri için önemli gelişme

02-06-2020 09:14:22 - AKYAZI
65 yaş üzeri işletme sahipleri için önemli gelişme

ATSO Başkanı Bayraktar, 65 yaş üzeri işletme sahibi ve esnafın girişimleri sonucu kısıtlamadan muaf olduğunu söyledi.

Özgür Adımlar
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Bayraktar, 65 yaş üzeri işletme sahibi ve esnafın girişimleri sonucu kısıtlamadan muaf olduğunu söyledi.
 
Bayraktar, yaptığı açıklamada, 65 yaş üzeri ticaret erbaplarımızın sokağa çıkamadıklarından ve faaliyetlerini yürütemediklerinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını ve bu durumun bizler tarafından gerekli bakanlıklara iletilmesini  talep ettiler. Bizlerde  Ticaret ve Sanayi Odası olarak Taleplerini  Bakanlıklar ile yapmış olduğumuz video konferans sistemi üzerindeki toplantılarda  gerekli bakanlıklara bildirdik ve en kısa sürede talebimiz karşılandı. dedi. 
 
Bu kişilerin aktif sigortalılıklarını gösteren SGK hizmet belgesi, vergi kaydı, şirket yetki belgesi, oda ve birlik kimliğinden biriyle belgeleyenlerin, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmasının kararlaştırıldığını bildiren Bayraktar; " Daha önce genelge ile sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımız arasında işletme sahibi, esnaf, tüccar, sanayici, serbest meslek sahipleri ile çalışanlardan durumlarını aktif sigortalılıklarını gösteren SGK hizmet belgesi, vergi kaydı, şirket yetki belgesi, oda ve birlik kimliğinden biriyle belgeleyenler, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak" dedi.   
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Tahir yaşlı 4 yıl önce2020-06-02 10:05:30

Bir kargo şirketinde çalışıyorum 70 gün dür evde yim bizim şirketin bundan haberi yok

0
-0
Kayveyi tarayıp Arda'yı öldürmüşlerdi, 2 tutuklama
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup