Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaklaşık 2 yıl önce ilki hizmete sunulan Mutlukent Çay Bahçeleri’nin her geçen gün sayısı artarken Olgun Kart sayesinde de 65 yaş üstü tüm Süleymanpaşalılar her gün ilk çaylarını ücretsiz içiyor.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından taşeronu ortadan kaldırmak ve çalışanına iş güvencesi ile daha iyi şartlarda çalışma imkanı vermek amacıyla kurduğu Mutlukent A.Ş. şehrin dört bir yanında açtığı çay bahçeleri ile hem kaliteli hem de uygun fiyatlı hizmet vermesinin yanı sıra Olgun Kart sahibi 65 yaş üstü tüm Süleymanpaşalılara her gün ilk çaylarını ikram ediyor.

2016 YILINDA 132 BİN 972 BARDAK ÇAY İKRAM EDİLDİ

2017 yılı ocak ayı itibari ile 65 yaş üstü toplam 2038 vatandaşa Olgun Kart sayesinde ücretsiz çay ikramı yapan Mutlukent Çay Bahçeleri, 2016 yılında 132 bin 972 bardak çayı Süleymanpaşalılara ikram etmenin mutluluğunu yaşıyor.

AYLIK ORTALAMA 11 BİN 356 BARDAK ÇAY OLGUN KART İLE ÜCRETSİZ

2015 yılının mayıs ayında ilk Mutlukent Çay Bahçesi’nin açılması ile başlayan projede aylık ortalama 11 bin 356 bardak çay Olgun Kart avantajı ile 65 yaş üstü vatandaşlarımızın tüketimine sunuluyor.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI EKREM EŞKİNAT: “SOSYAL BELEDİYECİLİKTE DAHA DA GÜZEL PROJELERİMİZ İLE O TEBESSÜMÜ KOCAMAN BİR GÜLÜCÜĞE ÇEVİRECEK HİZMETLERİMİZ OLACAK”

Mutlukent Aile Çay Bahçeleri ve Olgun Kart hizmetinin sosyal belediyeciliğin bir örneği olduğunu dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Süleymanpaşa Belediyesi sosyal belediyecilikte örnek belediye olma yolunda hızla ilerliyor. Biz vatandaşımıza rutin belediyeciliğin ötesinde gerçek hizmetler yapmak için mücadele ediyoruz. Onların her ihtiyaçlarını karşılayıp yüzlerinde bir tebessüm oluşturacak en ufak detayları inşa etmeye çalışıyoruz. Her gün ilk çaylarını ücretsiz içmişler çok mu? Kesinlikle değil. Önümüzdeki günlerde sosyal belediyecilikte daha da güzel projelerimiz ile o tebessümü kocaman bir gülücüğe çevirecek hizmetlerimiz olacak.” ifadelerini kullandı.

65 YAŞ ÜZERİ HERKES OLGUN KARTA SAHİP OLABİLİR

Süleymanpaşa Belediyesi’nin 65 yaş üzere vatandaşlara, Mutlukent Çay Bahçeleri’nde ücretsiz olarak çay ikramı hizmeti sağladığı Olgun Kart’a, Yeni Çarşı Sokak’ta bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Çarşı Ek Hizmet Binası’na gelerek başvurabilirsiniz.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ